Direct naar de content
icon search white
Werken bij

Innovatieve, complexe software ontwikkelen voor de overheid van de toekomst!

Binnen de afdeling Development werk jij aan onze lokale overheid van de toekomst! Met ons team van ontwikkelaars zorgen we voor gebruiksvriendelijke oplossingen waarmee burgers foutloos digitaal ‘zaken’ kunnen doen met hun gemeente. Een baan met impact dus!

Wat doen wij en hoe doen we dat?

Wij maken softwareoplossingen voor een specifieke markt, namelijk gemeenten. We willen mensen aan ons development team toevoegen die programmeren, waarbij het belang van de eindgebruiker altijd voorop staat, de burger en ambtenaar. De ervaring die benodigd is, is afhankelijk van de functie die je vervult en de projecten waaraan gewerkt wordt.

Bekijk de video om alvast wat van onze werksfeer te proeven!

Preview video.png

TOV-fe collega’s in ons team

Binnen ons Development team staan we dagelijks voor mooie technische uitdagingen. De automatisering van time-to-market is wat ons bezighoudt. We willen mensen in ons team die verantwoordelijkheid willen en durven nemen. Onze kernwaarden zijn: Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend (TOV). Een ‘TOV’ persoon betekent voor ons dat iemand toegewijd is aan het behalen van resultaten. Ben jij ook ondernemend en wil jij snel inspelen op de veranderende markt? Dan ben jij interessant voor ons!

Ontwikkelen op alle fronten

Binnen de business unit Publiekszaken bij PinkRoccade Local Government staan we open voor jouw input! Heb je ideeën voor nieuwe en innovatieve producten of services? Zie jij kansen voor jezelf op het gebied van ontwikkeling en zet je graag een stapje extra in je werk? Dan pas je bij ons! PinkRoccade Local Government besteedt veel aandacht aan jouw toekomst, zodat jij blijft ontwikkelen.

Simon van As, Manager Development

‘Verschillende specialisten zijn welkom, met ervaring binnen Java en Springboot. Voor front-end Developers is ervaring op ander gebied nodig en nemen we breed aan. Voor het testen van de ontwikkelingen werken we met verschillende testtools en automations. We werken agile en gebruiken de Scrum-methodiek.’

Neem gerust contact op 

Heb je nog vragen? Kim Groenland, HR consultant, vertelt je graag meer: Kim.Groenland@PinkRoccade.nl

Deel via:

Bekijk de vacatures

Ben je benieuwd hoe jij met jouw skills kunt bijdragen aan de overheid van de toekomst? Klik op de tegels voor meer informatie en om direct te solliciteren.

Neem contact met ons op

Onze Development collega's aan het woord