Direct naar de content
icon search white
16 mei 2022 - Onze verhalen

Even voorstellen! Tim van Boxtel, Manager Cloud

Mijn naam is Tim van Boxtel. Ik ben 31 jaar oud en woon samen met mijn vriendin in Den Bosch. Privé staat de komende tijd in het teken van mijn verhuizing naar Rosmalen, maar om dat een hobby te noemen gaat mij te ver. Per 1 april 2022 ben ik bij Financiën en Services begonnen in de rol van Manager Cloud.

Al 7 jaar werkzaam binnen PinkRoccade
De afgelopen 7 jaren werkte ik al bij PinkRoccade Local Government maar dan voor het domein Informatievoorziening.


Ik ben gestart als één van de beheerders van onze Pink Private Cloud. Hier was ik verantwoordelijk voor het onderhouden van de systemen. En ook om te kijken hoe de hosting propositie verder geprofessionaliseerd kon worden.
Ik merkte dat ik toch meer interesse kreeg in het klantcontact. Dus maakte ik de stap naar de rol als Technisch Consultant. Zo heb ik 20 klanten mogen begeleiden om het datadistributiesysteem naar de Pink Private Cloud te brengen.


Deze ervaring heeft mij ontzettend geholpen om de uitdagingen waarmee de gemeente te maken heeft als het gaat over security, continuïteit en ontzorging goed te begrijpen

Hulp nodig met een cloud vraagstuk? Neem contact met mij op!
De afgelopen 7 jaar heb ik geleerd dat cloud meer is dan alleen de hardware die ergens anders staat. Deze kennis en ervaring ga ik gebruiken om de iFinanciën propositie nog verder te verbeteren.


Ik hoor graag wanneer ik jullie kan helpen met dit cloud vraagstuk!
Neem contact met mij op via e-mail tim.vanboxtel@pinkroccade.nl

Deel via: