Direct naar de content
icon search white
10 augustus 2023 - Onze verhalen

Ronald de Heer: 'Ik geniet er enorm van om met gepassioneerde mensen samen te werken'

Maak kennis met Ronald de Heer, onze gedreven Manager Development bij PinkRoccade Local Government. Met een schat aan ervaring in internationale softwareontwikkeling, is Ronald een belangrijke drijvende kracht achter het creëren van innovatieve oplossingen voor onze klanten.

Vorig jaar begon mijn avontuur bij PinkRoccade Local Government. Ik woon met mijn gezin in een knus Noord-Brabants dorp, zo'n 22 km verwijderd van ons kantoor in Den Bosch. Buiten werk om ben ik een ontdekker van nieuwe plekken, ontmoet ik graag nieuwe mensen en ben ik dol op het verkennen van landen. Of het nu alleen op mijn motor is of met mijn gezin in een vliegtuig of caravan. Bovendien ben ik een hobby fotograaf/videomaker, HF-amateur en ik duik graag naar wrakken tijdens vakanties.

Werkverleden

De afgelopen 25 jaar heb ik de helft van mijn tijd in het buitenland gewoond en gewerkt. Mijn expertise in softwareontwikkeling strekt zich uit over diverse organisaties, van banken en telecombedrijven tot de VN, EU, Olympisch Comité, wetenschappelijk onderzoek, internetproviders, nutsbedrijven en overheid. Nu werk ik trots in het gemeentedomein. Mijn oorsprong ligt in een chemisch laboratorium, maar mijn passie voor IT bracht me na ongeveer 10 jaar op het juiste pad. Binnen de IT kan ik mijn analytische vermogen volledig benutten.

Passie voor het vak

Bij PinkRoccade Local Government ben ik Manager Development. Deze rol is me niet onbekend, aangezien ik soortgelijke functies in eerdere organisaties heb vervuld. Ik geniet er enorm van om met gepassioneerde mensen samen te werken binnen een R&D-afdeling om producten naar nieuwe hoogtes te tillen. Technologie combineren met het behalen van geweldige resultaten voor het bedrijf en de klanten is mijn drijfveer.

Ronald De Heer Foto Website

Onderscheidende aanpak

In mijn eerste periode bij PinkRoccade heb ik de organisatie leren kennen als een dynamische groep mensen, waar samenwerking in het DNA zit verweven. We streven samen naar verbetering van onze diensten en producten. Wat PinkRoccade echt uniek maakt, is de focus op het stimuleren van groei bij de eigen medewerkers. Hierdoor kan de hele organisatie groeien en kunnen diensten geoptimaliseerd worden. Voor mij is dit een unieke aanpak die PinkRoccade onderscheidt als werkplek.

Verwachtingen voor de toekomst

Samen met ons R&D-team werk ik aan een optimale reeks applicaties en modules die gemeentes nog beter kunnen ondersteunen. Dit kan alleen met nauwe samenwerking met onze klanten. Ik kijk ernaar uit om de komende jaren bij te dragen aan verbeterde dienstverlening, waarbij we voortdurend streven naar feedback van eindgebruikers.

Wil je ook graag werken bij zo'n mooie organisatie? Bezoek onze website voor alle vacatures, van development tot andere vakgebieden. We zijn altijd op zoek naar gedreven mensen om ons team te versterken. Je kunt ook contact opnemen via LinkedIn voor meer informatie over openstaande posities en sollicitatiemogelijkheden. We kijken ernaar uit om van je te horen en samen te werken binnen ons enthousiaste en gepassioneerde team bij PinkRoccade Local Government!

Deel via: