Direct naar de content
icon search white
8 juni 2022 - Onze verhalen

Even voorstellen! Ric Stiekema, Manager Services

Mijn naam is Ric Stiekema, ik ben 34 jaar en kom uit ’s-Hertogenbosch. Daar woon ik samen met mijn vriendin en 2 kinderen. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin, sport ik veel (bootcamp, hardlopen, golf) en klus ik graag. Ik ben 1 mei gestart als Manager Services binnen Financiën & Services.

Een nieuwe uitdaging met een bedrijfskundige achtergrond
Ik heb een bedrijfskundige achtergrond en heb altijd in de software branche gewerkt. Voornamelijk bij bedrijven die maatwerk software ontwikkelen voor financiële instellingen, e-commerce bedrijven en semioverheid. De afgelopen jaren ben ik in meerdere rollen actief geweest. Hierdoor heb ik veel kennis op verschillende gebieden binnen organisaties. Uiteindelijk was ik verantwoordelijk voor een team van 15 specialisten die maatwerk projecten ontwikkelden voor klanten.

Toen de rol van Manager Services bij Financiën & Services op mijn pad kwam voelde het meteen goed. Door mijn jarenlange ervaring met teams en software ontwikkeling voor klanten ligt deze functie mooi in het verlengde van mijn ervaring.

Onze dienstverlening verder optimaliseren
Ik wil deze ervaring gebruiken om de toekomstige dienstverlening vanuit het kenniscentrum en de consultants verder te optimaliseren. Dit met als doel het succes van onze medewerkers en van onze producten bij onze klanten te verhogen.

Meer weten? 
Mocht je vragen hebben aan mij? Stuur dan een e-mail naar ric.stiekema@pinkroccade.nl.

Deel via: