Direct naar de content
icon search white
15 augustus 2022 - Onze verhalen

Kim Vissers: "Ik voelde mij gelijk welkom bij PinkRoccade"

Mijn naam is Kim Vissers, 42 jaar en ik woon in Vught. In mijn vrije tijd wandel, fiets en tennis ik graag. Ik ben dol op de buitenlucht en ben daar dan ook veel te vinden.

De eerste indruk is het halve werk

Voordat ik bij PinkRoccade aan de slag ben gegaan heb ik een aantal andere werkgevers gehad. Een daarvan was Van Lanschot Bankiers, waar ik 18 jaar met veel plezier heb gewerkt. Door de verhuizing van de afdeling naar Amsterdam, besloot ik om daar te stoppen en mij ergens anders te ontwikkelen. Mijn eerste dag bij PinkRoccade was erg prettig en ik voelde me enorm welkom. Ik denk dan ook maar zo; “De eerste indruk is het halve werk en zegt vaak al heel veel.”

 

Een nieuwe uitdaging bij PinkRoccade

Ik ben 18 juli gestart als Commercieel Medewerker Binnendienst bij de unit Financiën en Services. Samen met mijn collega’s Kyra en Cindy zal ik voor de planning en facturatie zorgen. Ik heb de afgelopen 2 weken veel meegekeken bij beide dames en heb ondertussen een goed beeld van wat er van mij verwacht wordt. Het uitzoeken en controleren zijn werkzaamheden die mij op het lijf zijn geschreven. Ik kijk er erg naar uit om mezelf verder in het team te ontwikkelen.

Meer weten?

Neem dan gerust contact met mij op! Dit kan via kim.vissers@pinkroccade.nl

Deel via: