Direct naar de content
icon search white
16 mei 2022 - Onze verhalen

Even voorstellen! José Smitter, Consultant

Mijn naam is José Smitter en ik kom uit Rotterdam. Met ingang van 14 maart 2022 werk ik bij PinkRoccade Financiën & Services als SAP FICO Consultant. In deze blog vertel ik je graag wat meer over mijzelf. 

Andere landen en culturen ontdekken daar houd ik van
Mijn naam is José Smitter en ik kom uit Rotterdam. De afgelopen jaren is deze stad heel mooi geworden en trekt heel veel toeristen aan. Zelf ben ik ook toerist in mijn eigen stad. En geniet ik van alles die deze stad mij te bieden heeft. Ik heb een passie voor het bereiden van exotisch eten. Ik houd ervan om andere landen en culturen te ontdekken. Salsa en Merengue dans en muziek zijn ook een belangrijk deel van mijn leven. Met ingang van 14 maart 2022 werk ik bij PinkRoccade Financiën & Services als SAP FICO Consultant.


De combinatie tussen Financiën en IT heb ik gevonden bij PinkRoccade.
Hiervoor heb ik ongeveer 15 jaar gewerkt voor BMW Nederland BV in verschillende functies op de afdelingen Finance en Aftersales. Waarbij ik naast mijn functies ook functionele ondersteuning gaf aan mijn collega’s op het gebied van SAP.


Ik ben op zoek gegaan naar een functie waarbij Financiën en IT gecombineerd worden en heb deze uiteindelijk gevonden bij PinkRoccade. PinkRoccade heeft de formule van totale klantondersteuning met betrekking tot het SAP systeem en een opleidingsprogramma om de producten van PinkRoccade te leren kennen. Je gaat samen met ervaren Consultants naar klanten om hier ervaring op te doen. Kortom alle ingrediënten om succesvol te worden en te zijn. En natuurlijk niet te vergeten alle beschikbare hulp van je ervaren collega’s.


Meer weten?
Je kunt me bereiken via e-mail Jose.smitter@pinkroccade.nl

Deel via: