Direct naar de content
icon search white
17 januari 2023 - Onze verhalen

Ingmar Uijl: 'Ik ervaar volop persoonlijke ontwikkeling sinds ik manager ben'

Ingmar Uijl is onze productmanager. Samen met zijn team zorgt hij dat onze oplossingen aan blijven sluiten op wensen van klanten. Maar ook op de steeds veranderende wetgeving. Hij vertelt je graag meer over zichzelf en zijn rol.

Het zijn de privé-onderwerpen waardoor mensen verbonden raken

Met mijn 9 jaar werkervaring bij PinkRoccade ben ik al een echte “rot” in het vak. Je hebt me misschien al eens ontmoet?

Ik vind het leuk dat ik je iets meer over de persoon achter de functie mag vertellen. Want vaak zijn het privé-onderwerpen waarin mensen met elkaar verbonden raken.

Hoewel ons kantoor in Den Bosch staat, mag ik mijzelf sinds vorig jaar een “echte” Tilburger noemen. De eerste 29 jaar van mij leven woonde ik in Waalwijk, maar de stad Tilburg heeft niet voor niks de slogan “Tilburg, je bent er”. Dat is voor mij ook echt zo, in deze stad heb je werkelijk waar alles. Hier woon ik samen met Lieke, mijn vriendin en onze hond Dorus. Vorig jaar hebben we ons hele huis gerenoveerd. We wonen nu echt in een pareltje uit de jaren 30. Nu we klaar zijn met klussen is er iets meer tijd voor hobby’s want die heb ik natuurlijk ook. Ik ga graag naar de bossen met Dorus. Ik kom graag in de sportschool. En, je verwacht het al, als brabander ben ik natuurlijk voor…Ajax.

Na mijn stage zag ik allerlei afdelingen binnen Samenlevingszaken

Wat ooit begon met een afstudeerstage draaide uiteindelijk uit op een langer verblijf. In deze 9 jaar heb ik allerlei functies gehad van servicedesk tot en met productmanager. Met mijn studie bedrijfskunde had ik nooit verwacht dat ik bij een IT-bedrijf zou gaan werken. Maar zoals je ziet bevalt dit nog steeds meer dan goed. Steeds meer mensen van mijn studierichting werken binnen ons bedrijf. Leuk om te zien!

Als productmanager bekijk ik welke oplossing het beste past voor een klant

Mijn huidige functie is productmanager. Ik vind het leuk om mensen te coachen en samen te kijken welke oplossing het beste past bij onze klanten. Uiteraard doe ik dit graag samen met de klant. Want alleen kom je ver, maar samen komen je verder. Ik durf te zeggen dat ik op dit moment met mijn kennis op de juiste plek zit.

Door samen oplossingen te vinden, verrassen we klanten

Samenlevingszaken heeft een echte hands-on mentaliteit. De klant staat altijd voorop. Ook bij al mijn collega’s. Misschien komt het in de naam van onze unit? We doen graag dingen samen. Dat betekent dat we oplossingen voor klanten vaak met meerdere collega’s bedenken. Ik ben er van overtuigd dat we daardoor soms ‘out of the box’ denken en we klanten blijven verrassen.

Ik ervaar volop persoonlijke ontwikkeling sinds ik manager ben

Ik zie mezelf nog wel een aantal jaar hier werken. Zeker omdat we momenteel hard werken aan onze modernisering van CiVision Samenlevingszaken. Hopelijk verrassen we in 2023 hier al een groot aantal klanten mee. Maar ook als persoon merk ik dat sinds mijn stap naar productmanager weer volop persoonlijke ontwikkeling ervaar. Dat is tof en hiervan krijg ik veel energie.

Kom je een keertje koffie drinken op ons kantoor? Dan vertel ik je graag hoe het werken bij PinkRoccade is!

Deel via: