Direct naar de content
icon search white
10 augustus 2022 - Onze verhalen

Ilhami Yildirim: “Als student Scheikunde had ik al interesse in programmeren”

Ilhami werkt als ontwikkelaar voor PinkRoccade Samenlevingszaken. Hij stelt zich graag aan je voor.

Graag ben ik actief bezig

Ik ben Ilhami Yildirim en ben 34 jaar oud. Mijn vrouw en ik hebben 2 kinderen, een dochter en een zoon. Tijd doorbrengen met mijn kinderen, voetballen, tennissen, zwemmen, lezen en nieuwe plekken ontdekken, zijn dingen waarvan ik geniet.

Ontwikkelaar Ilhami Yildirim met zijn 2 kinderen

Als scheikundeleraar leerde ik goed contact te leggen

Ik ben afgestudeerd aan de Istanbul Fatih University, afdeling scheikunde. Tijdens mijn studententijd had ik al interesse in programmeren. Na mijn afstuderen was ik ongeveer 6 jaar scheikundeleraar op een internationale school In Bangladesh. Daar leerde ik teamlid te zijn, goed contact te leggen en leiding te geven.

Mijn interesse in programmeren gaf richting aan mijn nieuwe carrière in Nederland

Om politieke redenen kwam ik naar Nederland. Daar bouwde ik een nieuwe carrière op. Ik verdiepte me in programmeren. Ik rondde een cursus en een project erover af. Nu werk ik als ontwikkelaar bij PinkRoccade Samenlevingszaken. Mijn algoritmische denkstructuur maakt dat ik programmeren leuk vind.

Zelfontwikkeling draagt bij aan een beter product voor klanten

Mijn doel voor de toekomst is het voortzetten van mijn zelfontwikkeling. Deze organisatie is de juiste plek om dat te doen. Zo draag ik bij om een nog beter product aan onze klanten te bieden.

 

Deel via: