Direct naar de content
icon search white
10 maart 2022 - Onze verhalen

Even voorstellen! Wim Meekers, Applicatiebeheerder

Mijn naam is Wim Meekers, 57 jaar. Ik ben trotse vader van twee zoons en woonachtig in Zwolle. In en rondom Zwolle kun je mij maar zo tegenkomen wanneer ik op mijn racefiets zit. Heerlijk die ontspanning! Met ingang van 17 januari werk ik bij PinkRoccade Financiën & Services als Applicatiebeheerder. Ik stel mij graag even voor!

Een nieuwe uitdaging gevonden bij PinkRoccade

Ik ben bedrijfseconomisch geschoold en heb in diverse functies en zo dus ook ervaring opgedaan. Variërend in de taakgebieden Applicatiebeheer en Consultancy, met Governance, Risks & Compliance als kompas, heb ik met plezier en succes gewerkt.

Bij PinkRoccade krijg ik de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen in iFinanciën en S/4HANA. Doel daarbij is om samen een waardevolle bijdrage te leveren aan de informatievoorziening binnen het sociaal domein. Door mijn bereidheid tot verandering en de nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen, ben ik ervan overtuigd dat dat goed komt. Zeker met de ondersteuning van mijn ervaren collega’s.

Zoek de verbinding

Je kan mijn naam tegenkomen als behandelaar bij onze klantmeldingen, maar dat hoeft je niet te weerhouden om op een andere manier contact te zoeken. Ik maak graag tijd voor je vrij om de verbinding te zoeken en waar mogelijk, elkaar te versterken.

Bel, whatsapp of sms me op +31 6 4609 2429 of stuur een e-mail naar wim.meekers@pinkroccade.nl.

Wim Meekers v2.jpg
Wim Meekers
Deel via: