Direct naar de content
icon search white
12 november 2021 - Onze verhalen

Even voorstellen! Tassos Merlidis, applicatiebeheerder en aankomend Functioneel Consultant

Mijn naam is Tassos Merlidis, net 47 rondjes om de zon gedaan, van Griekse komaf, geboren en getogen in Tilburg. Op 1 november jl. ben ik begonnen bij PinkRoccade Financiën & Services als applicatiebeheerder, als mijn startpunt naar uiteindelijk Functioneel Consultant. Ik stel mij graag verder voor!

 

Geschiedenis, economie en computers

Zolang ik mij kan herinneren zijn dit de drie onderwerpen waar ik altijd mijn bovenmatige interesse in heb getoond. Dat zie je ook terug in mijn loopbaan: na mijn studie Geschiedenis ben ik bij Interpolis op het hoofdkantoor in Tilburg terecht gekomen, waar ik na verloop van tijd aan de slag ben gegaan op het SchadeService-callcenter. Dit heb ik een aantal jaren gedaan, waarna ik als relatiebeheerder bij IKV (Interpolis Kredietverzekeringen, destijds een joint-venture met Euler Hermes, de wereldwijd opererende kredietverzekeraar) ben gaan werken. Heel veel geleerd in deze tak van sport, met name qua klantcontact en relatiebeheer!

Bij Interpolis heb ik tot 2009 gewerkt: ik ben toen overgestapt naar BAAC, een archeologisch onderzoeksbureau in Den Bosch. Daar was ik projectbegeleider, wat inhield dat ik het gehele traject voor de klant (dat varieerde van particulier tot projectontwikkelaar tot overheid) begeleidde: van offerte, voorbereiding, veldwerk, tot rapportage en (financiële) afronding. Een zeer dynamische omgeving, waar het respecteren en in evenwicht houden van de verschillende belangen van alle partijen op nummer één staat!

Nieuw hoofdstuk

En al die ervaring met klanten van divers allooi ga ik nu inzetten voor PinkRoccade Financiën & Services, het derde hoofdstuk in mijn carrière! In mijn vrije tijd heb ik en mag ik graag mogen rommelen met hard- en software, variërend van met een naald in het hart van de processor prutsen omdat een paar pinnetjes niet goed zitten tot het “modden” van game-files, zodat een spel naar mijn persoonlijke smaak werkt en speelt.

Ben dan ook zeer nieuwsgierig naar de wondere wereld van iFinanciën en SAP en ik ga er 110% voor dat ik jullie, de klant, zo snel als mogelijk zelfstandig kan helpen met al jullie vragen en wensen! Ondersteund door mijn ervaren collega’s ben ik ervan overtuigd dat dat helemaal goed gaat komen.  

Meer weten?

Ik ben bereikbaar via telefoon +31 6 1889 8233 of email tassos.merlidis@pinkroccade.nl. Voor een gezicht bij de naam verwijs ik je vooralsnog graag even door naar mijn LinkedIn profiel.

Deel via: