Direct naar de content
icon search white
29 maart 2022 - Onze verhalen

Even voorstellen! Rowdy Huijskes, Accountmanager

Mijn naam is Rowdy Huijskes, een 27 jarige man uit Hoevelaken. Mijn vrije tijd spendeer ik veel aan sporten en leuke dingen doen. Denk hierbij aan het bezoeken van steden binnen Europa en skiën in de wintermaanden. In deze korte introductie stel ik mezelf graag even voor.

Een nieuwe uitdaging gevonden bij PinkRoccade

Vanuit huis zijn wij een gezin dat actief is binnen de automotive, waardoor auto’s nog altijd mijn interesse wekken. Tijdens mijn studie aan de IVA Driebergen ben ik dan ook in de gelukkig positie geweest om bijna alle automerken te verkopen. Na een aantal jaar studeren, ben ik mijn kennis gaan verrijken in Engeland.

Binnen PinkRoccade krijg ik de kans om mijzelf verder te ontwikkelen op gebied van iFinanciën. Mijn persoonlijke doel is om mijn kennis en kunde te gebruiken om de dagelijkse werkzaamheden van stakeholders te vergemakkelijken, zodat hun effectiviteit en efficiëntie stijgt. Transparantie en openheid zijn twee van de drie pilaren voor mijn werkzaamheden.

Nieuwe blik

Een nieuwe branche geeft veel uitdaging en mogelijkheden tot verbetering. Daarom ga ik graag het gesprek aan om kennis te maken, uitdagingen te bespreken en om samen te kijken naar jullie definitie van “partner van betekenis”.

Schroom niet om contact met mij op te nemen. Bel, WhatsApp of sms mij op +31 6 46 09 11 21 of stuur een e-mail naar rowdy.huijskes@pinkroccade.nlPinkRoccade_Roderik_Huijskes_lr.png

Deel via: