Direct naar de content
icon search white
11 februari 2021 - Onze verhalen

Even voorstellen, Lotte Derkse, Sales Manager

Mijn naam is Lotte Derkse. Ik ben 30 jaar oud en woon samen met mijn partner Mikail en onze dochter Evi van 10 maanden in Huissen (gemeente Lingewaard). Op 1 januari ben ik, middenin de lockdown, bij PinkRoccade Financiën & Services als Sales Manager begonnen. Met deze blog stel ik mij graag voor.

Een nieuwe uitdaging met een goede basis in de IT

Hiervoor heb ik bijna 6 jaar bij Prequest gewerkt in verschillende rollen. Prequest is een bedrijf dat Facilitaire software (FMIS) levert aan bedrijven. Ik ben ooit begonnen als consultant en heb de software bij klanten geïmplementeerd. Al snel groeide ik door als Projectleider, Teamlead en uiteindelijk ben ik geëindigd in de rol als Manager Services. Hier was ik onder andere verantwoordelijk voor de klanttevredenheid, extra verkoop bij bestaande klanten en stuurde ik de consultants en het customer care team aan.

Ik krijg energie van klantencontact

Ik ben sociaal, gedreven, resultaatgericht en eerlijk. Je kan op mij bouwen. Mijn grootste uitdaging is om de gemeentemarkt goed te leren kennen. De komende periode focus ik mij daarom op het leggen van contacten en hoop ik goede relaties op te bouwen.

Weet dat je bij mij en mijn team terecht kan

Als Sales Manager vind ik het belangrijk dat je ons als klant weet te vinden. Voor een goed (digitaal) gesprek onder het genot van een kopje thee of koffie. Voor het uitwisselen van visies. En natuurlijk ook voor alle sales gerelateerde vragen.

Heb je nu al vragen? Of wil je graag kennismaken met mij?

Je kan mij bellen, whatsappen of smsen op +31 (0)6 1472 9025 en e-mailen op lotte.derkse@pinkroccade.nl. De woensdag ben ik altijd vrij en zorg ik voor Evi.

Deel via:

‘Ik vind het belangrijk dat je ons als klant weet te vinden. Voor een goed gesprek, het uitwisselen van visies en natuurlijk ook voor vragen.’

Lotte Derkse, Sales Manager Financiën & Services
pinkroccade_Lotte_Derkse_189_AS.png