Direct naar de content
icon search white
11 mei 2020 - Onze verhalen

Even voorstellen! Kyra, van topsportster naar commercieel medewerker

Ik ben Kyra Vancrayelynghe en ik ben sinds 1 april 2020 werkzaam binnen PinkRoccade Financiën & Services in de functie van commercieel medewerker. In deze functie ondersteun ik vooral Sales in de klantbediening. Daarnaast ondersteun ik samen met Iris de Nennie de afdeling als een echt ‘manusje-van-alles’.

In december heb ik de mooie leeftijd van 30 jaar mogen bereiken. Nadat ik voor het uitoefenen van topsport kort voor mijn tienerjaren naar de Randstad verhuisde, ben ik 2 jaar geleden weer terug verhuisd naar Berlicum, het dorp waar ik ben opgegroeid. Hier heb ik de rust, de saamhorigheid en het bourgondische leven wat Brabant kenmerkt terug opgepakt samen met mijn vriend Sander.

Ondanks mijn leeftijd is dit pas mijn tweede werkervaring

Doordat ik op een jonge leeftijd de topsport Kunstrijden heb uitgeoefend, ben ik op een latere leeftijd pas gaan studeren. In mei 2019 heb ik de studie ‘Small Business and Retail Management’ afgerond en ben ik terechtgekomen in de uitzendbranche als intercedent. Een veelzijdige functie waarin ik mezelf bezig hield met het meedenken met de klant, maar ook met het vinden van dé perfecte baan voor de uitzendkracht.

Nadat de eerste maanden vol nieuwe ervaringen en uitdagingen voorbij waren, merkte ik dat hiermee ook de uitdaging in mijn functie afnam. Door te reflecteren op zowel mijn karakter als de functie eisen kwam ik er al snel achter wat ik miste. Dat was het samenwerken om de klant zo goed mogelijk te bedienen en specifieke kennis te ontwikkelen waardoor ik voor de klant echt van toegevoegde waarde ben.

Precies dat vond ik bij PinkRoccade Local Government!

Het samenwerken met zowel collega’s als gemeentes om een ‘product-markt fit’ te creëren en daarbij de klanten met specifieke kennis en ervaring te ondersteunen. Na mijn eerste gesprek was ik direct enthousiast en kon ik niet wachten totdat ik deel uit mocht maken van zo’n vooruitstrevende organisatie!

Zowel de lokale overheid markt als de ICT-sector zijn tot voor heden onbekend terrein geweest voor mij, maar PinkRoccade heeft mij de afgelopen maand bijzonder geholpen om er (zelfs in deze bijzondere thuiswerk situatie) voor te zorgen dat ik alle tools en aandacht krijg van collega’s om zo goed mogelijk mijn plekje binnen de organisatie te verwerven. Collega’s staan altijd voor me klaar, denken met me mee en ondersteunen waar mogelijk.

Ook de eerste gesprekken met klanten heb ik mogen voeren

Bijzonder om zo de klanten te leren kennen, maar toch ook heel goed om telefonisch al een eerste indruk te krijgen. Helaas zitten we allemaal in dezelfde situatie en op deze manier kunnen we er samen het beste van maken.

Ik kijk er naar uit om iedereen in de toekomst te ontmoeten en dan op de 'ouderwetse' manier weer een hand te mogen schudden. Tot die tijd sta ik samen met mijn collega’s van de afdeling Financiën en Services digitaal voor jou klaar!

Vind je het leuk om met mij in contact te komen?

Stuur me een email of bel me op 06 46 09 10 77. Voor een gezicht bij de naam verwijs ik je vooralsnog graag even door naar mijn LinkedIn profiel.

 

Deel via:

‘Samen met mijn collega’s van de afdeling Financiën en Services sta ik voor je klaar om jouw wensen en behoeften vorm te geven en je als gemeente te ondersteunen in deze verandering!’

Kyra Vancrayelynghe, Commercieel medewerker
pinkroccade_Kyra_Vancrayelynghe_185_AS.png