Direct naar de content
icon search white
26 maart 2021 - Onze verhalen

Even Voorstellen, Amir Suleiman, Technisch Consultant

Mijn naam is Amir Suleiman. Ik ben een echte familieman en woon met mijn gezin in Rotterdam. Op 1 oktober 2020 ben ik bij PinkRoccade Financiën & Services gestart als Technisch Consultant. Voor PinkRoccade heb ik 10 jaar bij het Ministerie van Defensie gewerkt. Ik werkte hier als SAP Basis Technisch Consultant. PinkRoccade trok mij erg als werkgever omdat ik op zoek was naar een plek om mijn ideeën kwijt te kunnen.

Ik hou van onderzoeken

Ik geniet ervan nieuwe dingen uit te vinden die het technisch beheer makkelijker maken en meer efficiëntie brengen. SAP biedt hier heel veel mogelijkheden voor. Ik word erdoor getriggerd om te kijken hoe we de processen vanuit al die mogelijkheden met logica zo simpel mogelijk houden. Ik hou van dat soort uitdaging.

Ik ontdek graag oplossingen die ook in de toekomst een bijdrage blijven leveren

Als ik een fout maak, leer ik daarvan. Daarbij wil ik ervoor zorgen dat niemand diezelfde fout meer hoeft te maken. Dat het wiel niet steeds opnieuw uitgevonden hoeft te worden.

Op dit moment onderzoek ik hoe een centrale inrichting voor efficiëntie zorgt

Ik doe veel werk achter de schermen waar je als klant op het moment wellicht weinig van merkt, maar in de toekomst veel van profiteert. Wanneer we het beheer namelijk slimmer en meer geautomatiseerd maken, ontstaat er ruimte om te focussen op waar we jou als klant extra kunnen ontzorgen.

Ik heb het gevoel dat ik samen met mijn collega’s aan het bouwen ben

PinkRoccade is ooit begonnen als computerrekencentrum. Ontstaan uit een simpel basisconcept, maar verder uitgebloeid door de kracht van de mensen die enthousiasme hebben om hun vak uit te oefenen. Als je zo enthousiast en overtuigd bent over de oplossingen en dienstverlening die je levert, dan ben je naar mijn idee sterk als Partner van Betekenis. Ik herken dit in mijzelf en ik merk het ook bij mijn collega’s en onze klanten.

Elke dag starten we als technisch team samen op

In onze daily via Microsoft Teams nemen we alle changes door op het moment lopen. We brainstormen samen over zaken waar we elkaars hulp bij kunnen gebruiken. Dat doen we niet alleen vanuit Nederland, maar ook met onze 2 collega’s uit Roemenië. Zij helpen ons met terugkomende verzoeken, zoals SP-updates en kleine wijzigingen bij onze klanten.

Uiteraard heb ik op basis van lopende tickets ook klantcontacten

Samen bekijken we wanneer zich wat heeft voorgedaan. Eventueel kijk ik ook mee om tot een goede oplossing te komen. Juist nu met corona denk ik dat we nog meer hebben geleerd om samen te werken. Het thuiswerken doet naar mijn inzien niet af aan continuïteit en productiviteit. Al met al heb ik een vlotte start gehad en kijk ik uit naar de toekomst.

Heb je vragen, tips of wil je dat ik ergens over meedenk?

Neem gerust contact met mij op. Je kan mij bereiken via amir.suleiman@pinkroccade.nl of +31 6 1473 8406.

Deel via: