Direct naar de content
icon search white
9 april 2020 - Tozo

Het Tozo fomulier gratis beschikbaar voor jou!

Je kent onze applicatie iParticipatie misschien wel. Met iParticipatie dient jouw burger gemakkelijk en digitaal een inkomensaanvraag in. Deze applicatie gebruik je nu ook voor de Tozo aanvragen die binnenkomen in jouw gemeente.

We geven jou graag de service van iParticipatie

Ookal maak je geen gebruik van iParticipatie. Je hebt nu wel de mogelijkheid dit te doen. Zo kan je toch kosteloos gebruikmaken van het digitale Tozo aanvraagformulier. Hoe doen we dat?

We zetten een centrale omgeving op

Deze centrale omgeving is voor alle klanten die nog geen iParticipatie hebben. Zij gebruiken deze omgeving technisch samen, maar zijn functioneel gescheiden op basis van de gemeentecode. In deze centrale omgeving vind je de modelaanvraag die we samen met de VNG maakten. Deze kan jouw gemeente direct gebruiken.

Je gaat snel aan de slag

Wij voegen jouw gemeente toe aan deze centrale omgeving. Dit doen wij met alle gemeenten die gebruik maken van deze oplossing. Jullie zitten als het ware samen in deze omgeving! Maar daar merk je niks van! Alle aanvragen die burgers in verschillende gemeenten indienen, komen hier terecht. Deze komen in aparte mapjes per gemeente en per persoon binnen. Zelfs inclusief de bijlagen! Dit zetten wij nu op in productie. Dit betekent dat jouw gemeente hier snel gebruik van kan maken. Wil je meer weten? Neem dat contact op met onze Servicedesk of met jouw accountmanager. Zo ga je snel en gratis aan de slag met de Tozo aanvragen binnen jouw gemeente.

Heb je iParticipatie wel? Dan gaat het nog gemakkelijker. De aanvraag komt namelijk meteen terecht in jouw werkproces. Je werkt de aanvraag gemakkelijk en snel af.

Deel via:

‘Met Common Ground bouwen we samen het informatielandschap van de toekomst!’

Julian Cissen, Developer zaakgericht werken
PinkRoccade Samenlevingszaken - Julian_Cissen