Direct naar de content
icon search white

Maak je applicatiebeheerder nog krachtiger

hands-1838659_1280.jpg
thema icon
thema Co-creatie
App iAcademy
#58

Kies de dienstverlening die bij jou past

Dienstverleners huur je in omdat je inhoudelijke kennis en/of capaciteit mist. Bijvoorbeeld omdat je met een probleem zit dat maar moeilijk zelf op te lossen is. Of omdat je alles uit het systeem wilt halen door proces en systeem naadloos op elkaar af te stemmen en er zelf niet – helemaal – uitkomt, al was het enkel vanwege de waan van de dag die overheerst. In dergelijke gevallen ga je op zoek naar een consultant en laat je hem of haar een soms pijnlijk, maar in ieder geval onafhankelijk, professioneel oordeel vellen gekoppeld aan een kraakhelder, deskundig advies.

Elke gemeentelijke situatie en specifieke kennisvraag behoeft unieke dienstverlening. Daarom bieden we met een keuzepalet aan dienstverlening. Toe te spitsen op jouw situatie en jouw kennisvraag. Dit alles met de focus op het verbeteren van de dienstverlening en het nog efficiënter laten werken van de medewerkers. Daarmee bieden wij een versnelde aanpak om te komen tot blije medewerkers en vervolgens ook blije burgers.

Maak je applicatiebeheerder nog krachtiger

Applicatiebeheerders zijn de spin in het web op de afdeling Publiekszaken. Zij bepalen wat nodig is om nog betere dienstverlening te realiseren door iBurgerzaken juist in te richten. De applicatiebeheerder is dan ook een belangrijke persoon in het geheel. Vandaar dat we in 2019 samen met een aantal kwartiermakers iAcademy ontwikkelden: regionale masterclasses over 7 verschillende thema’s. Een dag met in de ochtend een kennissessies en in de middag een praktische toepassing. Door het delen van praktijkervaringen haalt een deelnemende applicatiebeheerder het beste uit iBurgerzaken, zichzelf en elkaar.

Gemeente Lingewaard

Femmie Arends-Keijl, applicatiebeheerder gemeente Lingewaard

‘Eigenlijk ben ik de spin in het web. Mijn collega’s van de front- en de backoffice bepalen de werkwijze. En in overleg kan ik de applicatie eenvoudig functioneel voor ze inrichten.’

Kwartiermakergemeente Reimerswaal

Gemeente Reimerswaal is één van de kwartiermakers van iAcademy. Op dinsdag 10 december 2019 hebben zij deelgenomen aan de eerste masterclass over iDocumentcreatie. >> Lees de gehele praktijkcase.

Arianne Dommanschet, medewerker Burgerzaken en applicatiebeheerder iBurgerzaken

‘Op deze dagen deel je eenvoudig kennis met elkaar en kom je uiteindelijk samen op hetzelfde kennisniveau uit. Daardoor kun je na het volgen van de masterclass samen verder op weg!’

 

Deel via:

Waarom het werkt

Van een consultant van PinkRoccade Publiekszaken mag je verwachten dat hij of zij in staat is een hoge kwaliteit van dienstverlening te leveren vanwege de juiste expertise; specialistische kennis van de markt, de processen en het product gebaseerd op ruime ervaring opgedaan bij meerdere gemeenten. Consultants voorzien juist daardoor in een objectieve kijk op dillema’s en oplossingen. Dat ze onafhankelijk en minder vatbaar voor interne politiek en/of gevoelige situaties zijn is daarbij enkel een pré. Bovendien is het algemeen bekend dat vreemde ogen dwingen.

‘Mijn doel: 10 miljoen blije burgers én 250 tevreden gemeenten.’

Mat Keijers, Productmanager Burgerzaken
Mat Keijers