Direct naar de content
icon search white
Ruimte & Omgeving

iObjecten

Het kost je heel wat tijd, die objectwijzigingen. Je voert een BAG-mutatie door en moet deze wijziging ook nog doorvoeren in de WOZ-applicatie. Dat zijn 2 registraties voor 1 wijziging. 2 keer zoveel kans op een fout. Dat kan makkelijker! Met ons portaal iObjecten. Daarmee beheer je alle objectregistraties overzichtelijk in 1 systeem.

Je gaat procesgerichter te werk met iObjecten

Met iObjecten registreer je en heb je inzicht in vastgoeddata. Je ziet per object:

Procesgericht werken met iObjecten.png

Je voldoet daarbij altijd aan de wetgeving. En je profiteert van de volgende voordelen:

Je voorkomt foute en dubbele registraties
De BAG, de WOZ, de BRK en de BGT zijn aan elkaar gekoppeld in iObjecten. Je hoeft de objectregistraties of –wijzigingen dus maar 1 keer te doen.

Je bespaart kosten
We hebben iObjecten gekoppeld aan landelijke systemen, zoals het Kadaster. Hierdoor zie je altijd de meest actuele gegevens op je scherm. Je stuurt geen verkeerde belastingaanslagen of vergunningen meer naar de burger. Zo heb je minder herstelkosten.

Je speelt in op de behoefte van de burger
De burger wil steeds meer zaken zelf regelen. Met iObjecten maak je het de burger makkelijk. Hij kan zijn informatie inzien en zelf wijzigingen doorgeven. Handig, want hierdoor hoef jij er niet meer tussen te zitten. Het bespaart je dus ook nog eens tijd! 

Veel gemeenten gingen je voor

En met succes! Lees bijvoorbeeld eens over de ervaring van de gemeente Boekel. Wij werkten samen met deze gemeente om iObjecten helemaal aan hun wensen aan te passen.

Afbeelding online magazine iObjecten.png

 

 

 

Meer lezen? Bekijk het online magazine over iObjecten. 

Deel via:

iObjecten modules

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Modules/StructuredData.cshtml)