Direct naar de content
icon search white
Ruimte & Omgeving

iObjecten

Het kost je heel wat tijd, die objectwijzigingen. Je voert een BAG-mutatie door en moet deze wijziging ook nog doorvoeren in de WOZ-applicatie. Dat zijn 2 registraties voor 1 wijziging. 2 keer zoveel kans op een fout. Kan dat niet makkelijker? Wij denken van wel! Met ons portaal iObjecten. Daarmee beheer je alle objectregistraties overzichtelijk in 1 systeem.

Je gaat procesgerichter te werk met iObjecten

Met iObjecten registreer je en heb je inzicht in vastgoeddata. Je ziet per object wat de wijzigingen zijn, welke termijnen daaraan gekoppeld zijn, wie de behandelaar is en wat de geplande volgacties zijn. Je voldoet daarbij altijd aan de wetgeving. En je profiteert van de volgende voordelen:

Je voorkomt foute en dubbele registraties

De BAG, WOZ, BRK en BGT zijn aan elkaar gekoppeld in iObjecten. Je hoeft de objectregistraties of –wijzigingen dus maar 1 keer te doen.

Je bespaart kosten

iObjecten is gekoppeld aan landelijke systemen, zoals het kadaster. Je hebt hierdoor altijd de meest actuele gegevens. Je stuurt geen verkeerde belastingaanslagen of vergunningen meer naar de burger. Daardoor heb je minder herstelkosten. Dat is geen overbodige luxe in deze tijd van bezuinigingen!

Je speelt in op de behoefte van de burger

De burger wil steeds meer zaken zelf regelen. Dat kan met iObjecten! Hiermee maak je het de burger makkelijk. De burger kan zijn informatie inzien en zelf wijzigingen doorgeven. Handig, want hierdoor hoef jij er niet meer tussen te zitten. Het bespaart je dus ook nog eens tijd!

Veel gemeenten gingen je voor

En met succes! Lees bijvoorbeeld eens over de ervaring van de gemeente  Boekel. Wij werkten samen met de gemeente om iObjecten helemaal aan te passen op de wensen van deze gemeente.

Deel via:
Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Modules/StructuredData.cshtml)