Direct naar de content
icon search white
Vooruitdenken

Managementinformatie: tijdig (bij)sturen

Als manager wil je maximale controle hebben over je organisatie, je medewerkers en je toekomst. Je wilt op het juiste moment de juiste beslissingen kunnen nemen en tijdig kunnen sturen en bijsturen. Dat vraagt om inzicht in de actuele prestaties, cijfers en vooruitzichten. Ongeacht tijdstip en locatie en altijd aangepast aan de actualiteit en de laatste ontwikkelingen binnen je gemeente. Interactieve tools voor het visualiseren van onder andere burgerzaken(proces)data doe je bijvoorbeeld met iManagementdashboard. Dit OPENburgerzaken initiatief past binnen de categorie: Burgerzaken data.

iManagementdashboard geeft inzicht

iManagementdashboard geeft inzicht op een gebruiksvriendelijke manier; inzicht in het gebruik van de applicatie en de door de applicatie gebruikte en gecreëerde gegevens. Met als doel om de kwaliteit en prestaties van de gemeentelijke dienstverlening en de betrokken medewerkers inzichtelijk te maken, te vergroten en te ondersteunen. Je kijkt naar de huidige status en de nabije toekomst. Dat stimuleert waar mogelijk een interventie, nog voordat er dingen misgaan.  

iManagementdashboard is direct te benaderen via een snelkoppeling in iBurgerzaken. En maakt gebruik van de procesdatabase van iBurgerzaken om met de meest actuele gegevens de verschillende grafische overzichten te produceren. De gegevens zijn te exporteren als data naar Excel of als plaatje om te gebruiken in een document of presentatie. 

Neem gerust contact met mij op

Weer een mooie innovatie die laat zien wat OPENburgerzaken allemaal mogelijk maakt. Ben je benieuwd geworden? Of heb je zelf nieuwe ideeën voor OPENburgerzaken? Ik hoor het graag, stuur gerust een e-mail naar: Dylan.Kusters@PinkRoccade.nl

Deel via: