Direct naar de content
icon search white
Op locatie

iAcademy training iRapportage

Ben jij verantwoordelijk voor het leveren van de (management)informatie vanuit iFinanciën? Dan is deze training perfect voor jou! Lees meer over deze iAcademy training en meld je aan!

Direct aanmelden voor deze sessie

  • 2 juli
    09.30 - 16.00
    Kantoor PinkRoccade Local Government in 's-Hertogenbosch

Dit komt aan bod tijdens de training

Tijdens de training gaan we in op de inrichting en het maken van overzichten binnen de module iRapportage. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen.

  • Overview en uitleg training
  • Maken rapportage volgens opdracht
  • Wijzigen rapportage volgens opdracht
  • Kopieren rapportage en aanpassingen doen in de kopie
Ben Scholte, consultant bij Financiën & Services

‘Na het volgen van deze training heb je een stevige basis voor het inrichten, beheren en het maken van rapporten in iFinanciën. Deelnemers ontvangen tips en tricks die je helpen in je dagelijkse werkzaamheden voor het beheer en bouwen van rapportages in iFinanciën.’

De doelgroep van de training

Deze training is geschikt voor applicatiebeheerders, die de reguliere cursus al hebben gevolgd en die een herhaling van deze cursus willen hebben om hun geheugen op te frissen.

De training is op ons kantoor in 's-Hertogenbosch

Door specialisten bij elkaar in één ruimte te brengen, is het delen van praktijkervaringen en bespreken hoe en waarom het proces loopt, vele malen efficiënter. Bovendien bieden we zo een mooie kans om met elkaar te netwerken want natuurlijk is deze training inclusief lunch. 

Houd rekening met deze voorwaarden

De kosten bedragen 500 euro exclusief BTW. Je mag een collega gratis meenemen, dit kun je in het aanmeldformulier aangeven. De training biedt ruimte aan maximaal 12 deelnemers.

Na inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging. Daarna ontvang je meer details over de training.

iAcademy trainingen komen het best tot hun recht als je de sessie zelf actief bijwoont. We nemen ze daarom ook niet op. We rekenen op je komst nadat je je hebt ingeschreven. Wil je je deelname annuleren? Dat kan kosteloos tot 14 dagen vooraf door een mail te sturen naar prlg.fs@pinkroccade.nl

Neem gerust contact op

Heb je nog vragen over deze training? Mail dan naar prlg.fs@pinkroccade.nl

Deel via: