Direct naar de content
icon search white
Op locatie

iAcademy training Functioneel Beheer basis

Ben jij benieuwd wat je allemaal kan verwachten zodat jouw gemeente aan de slag kan en blijven op het (nieuwe) systeem? Dan is deze training perfect voor jou! We gaan in op de inrichting en beheer van een aantal stamgegevens, de samenhang tussen deze gegevens in relatie tot bepaalde processen met als grondslag BBV (Besluit begroting en verantwoording).

Direct aanmelden voor deze sessie

  • 17 december
    09.30 - 16.00
    Kantoor PinkRoccade Local Government in 's-Hertogenbosch

Dit komt aan bod tijdens de training

We gaan in op de rol van een functioneel beheerder binnen de gemeente, de basis voor inrichting en beheer van bepaalde stamdata in het systeem en hoe PinkRoccade je daarbij ondersteunt. Uiteraard is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

  • Grootboekrekeningen , taakvelden en interne order.
  • Gebruikersverzorging en toekennen autorisatie door roltoewijzing.
  • Inrichten BTW Codes (BTW compensatie fonds).
  • Validatie en autorisatie op boekingselementen.
Wim Meekers, consultant bij Financiën & Services

‘Na het volgen van deze training heb je een stevige basis voor het inrichten, beheren en de samenhang van bepaalde stamdata in iFinanciën. Als medewerker financiële administratie / interne controle, vergroot het je kennisbouw van afhankelijkheden en samenhang. Je ontvangt tips en tricks die je helpen in je dagelijkse werkzaamheden voor het beheer en toetsing in iFinanciën.’

De doelgroep van de training

De training is geschikt voor zowel applicatiebeheerders, medewerkers financiële administratie als medewerkers interne controle.

De training is op ons kantoor in 's-Hertogenbosch

Door specialisten bij elkaar in één ruimte te brengen, is het delen van praktijkervaringen en bespreken hoe en waarom het proces loopt, vele malen efficiënter. Bovendien bieden we zo een mooie kans om met elkaar te netwerken want natuurlijk is deze training inclusief lunch. 

Houd rekening met deze voorwaarden

De kosten bedragen 500 euro exclusief BTW. Je mag een collega gratis meenemen, dit kun je in het aanmeldformulier aangeven. De training biedt ruimte aan maximaal 12 deelnemers.

Na inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging. Daarna ontvang je meer details over de training.

iAcademy trainingen komen het best tot hun recht als je de sessie zelf actief bijwoont. We nemen ze daarom ook niet op. We rekenen op je komst nadat je je hebt ingeschreven. Wil je je deelname annuleren? Dat kan kosteloos tot 14 dagen vooraf door een mail te sturen naar prlg.fs@pinkroccade.nl

Neem gerust contact op

Heb je nog vragen over deze training? Mail dan naar prlg.fs@pinkroccade.nl

Deel via: