Direct naar de content
icon search white
13 augustus 2020 - Nieuws

Workflow Memoriaal beschikbaar als Fiori app binnen iFinanciën

Tot op heden kon op iFinanciën gebruik worden gemaakt van de workflow memoriaal via de Webdynpro functionaliteit (via transactie /CIVMD/WFM_INBOX), net zoals in CiVision Middelen. Vanaf de nieuwe iFinanciën release (SFH 1.02.01) is workflow memoriaal Fiori beschikbaar om het proces van memorialen creëren, goedkeuren, wijzigen en boeken in Fiori apps uit te voeren vanuit de Fiori Launchpad.

Op de Fiori Launchpad zijn de onderstaande tegels beschikbaar:fiori-launchpad-worfklow-memoriaal.png

Klik hier om in TOPdesk ook voorbeelden van het creëren van een memoriaal, een goedkeuringstaak in de 'Mijn postvak in' app en de 'Mijn memoriaalboekingen app' te bekijken. Lees er gedetailleerd hoe het proces werkt van een memoriaal creëren, goedkeuren, wijzigen bij afkeuren en boeken. En ontdek de voordelen van de workflow memoriaal Fiori functionaliteit ten opzichte van de Webdynpro functionaliteit.

Meer informatie of interesse

Voor deze module is een licentie en consultancy (inrichting en uitleg) noodzakelijk. Als je meer informatie wil of interesse hebt in Workflow memoriaal Fiori, dan kan je contact met me opnemen via onderstaande gegevens.

Deel via:

‘Ik vind het belangrijk dat je ons als klant weet te vinden. Voor een goed gesprek, het uitwisselen van visies en natuurlijk ook voor vragen.’

Lotte Derkse, Sales Manager Financiën & Services
pinkroccade_Lotte_Derkse_189_AS.png