Direct naar de content
icon search white
15 april 2021 - Nieuws

Vrijgave SPL-set 2021

Vanaf heden is de SPL-set 2021 vrijgegeven voor het SAP ERP-platform.

1 keer per jaar wordt een nieuwe CiVision release uitgeleverd. Deze release vereist de meest actuele SPL-set. Tussendoor worden er nog Support Packages (SP’s) uitgeleverd. Deze worden uitgebracht op de meest recente versie. SP-ontwikkeling en -uitlevering stopt dan direct op de oude versie. Wanneer een nieuwe release beschikbaar komt, eindigt die maand de ondersteuning van de voorgaande release. Voor een optimale samenwerking tussen client en applicatie is het belangrijk dat je altijd gebruikmaakt van de meest recent uitgebrachte SAP GUI versie. Deze is altijd te vinden op TOPdesk.

Om te voorkomen dat je achter gaat lopen als gemeente en omdat de SPL-set een jaarlijks terugkomende installatie is, is het handig om hiervoor een servicecontract af te sluiten, waardoor je een aantal technische problemen kan voorkomen. Dit levert ook een financieel voordeel op.

Systeemcontrole voor installatie

Voor de installatie van de SPL-set is het mogelijk dat het operating system, de database of de CiVision software bijgewerkt moeten worden alvorens te starten met de installatie. PinkRoccade voert daarom vooraf altijd een controle uit op het SAP-systeem. Zo loop je tijdens de upgrade niet tegen verrassingen aan die ervoor zorgen dat je langere tijd geen gebruik kunt maken van het systeem.

Installatie SPL-Set zelf uitvoeren

Indien jouw gemeente ervoor kiest om zelf de regie te nemen voor de installatie van de SPL-set is hiervoor een aanvraagformulier beschikbaar in TOPdesk. Via deze link kom je direct bij het aanvraagformulier.

Als wij dit formulier volledig ingevuld terug ontvangen, delen we de installatie-kit voor de SPL-set.

Neem gerust contact met mij op

Heb je nog vragen omtrent de SPL-set? Schroom dan niet om contact op te nemen. Ik ben te bereiken via Jeroen.Geurts@PinkRoccade.nl

Deel via: