Direct naar de content
icon search white
19 april 2016 - Nieuws

Update voortgang vernieuwde financieel systeem

De daadwerkelijke realisatie van deze nieuwe oplossing willen we alleen starten in co-creatie met een aantal klanten.

In de vorige nieuwsbrief hebben we u bericht over de voortgang van ons vernieuwde financiële systeem. Een oplossing die de zelfredzaamheid van uw organisatie bevordert, de financiële informatievoorziening LEAN en real-time maakt en plaats- en tijdonafhankelijk werken faciliteert door gebruik van eenvoudige en moderne APPS.

De afgelopen periode is met man en macht gewerkt om ons Development team klaar te stomen voor deze nieuwe oplossing. Zij staan inmiddels in de startblokken, geschoold en wel, om met deze mooie nieuwe uitdaging te beginnen. Daarnaast hebben we intensief met SAP gekeken naar hoe de onderliggende nieuwe technologie (SAP HANA) ingezet moet worden om u zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

De daadwerkelijke realisatie van deze nieuwe oplossing willen we alleen starten in co-creatie met een aantal klanten. We zijn met een aantal potentiële kwartiermakers hierover in een belangrijke fase van de gesprekken beland. Wij geloven in een gezamenlijke aanpak van PinkRoccade en onze klanten. Zonder een juiste vertegenwoordiging starten we niet met de realisatie. Mocht u hierover meer willen weten neemt u dan contact op.

Deel via: