Direct naar de content
icon search white
21 oktober 2021 - Nieuws

Terugblik De Week van Financiën

2 weken geleden organiseerden we voor jullie ‘De Week van Financiën’. Een volledig digitaal event met maar liefst 24 themasessies die we allemaal 2 keer presenteerde gedurende de week. Themasessies over diverse onderwerpen, die allemaal actueel zijn voor jullie in het financieel domein bij gemeenten.

Ruim 800 registraties voor de verschillende webinars
We zijn heel trots op het feit dat het event een groot succes is geworden. Ruim 120 mensen uit meer dan 50 gemeenten volgden minimaal één webinar en zorgden bij elkaar voor ruim 800 registraties voor webinars. Dat zijn getallen waar we trots op zijn en waar we jullie ook vooral voor willen bedanken. Fijn dat jullie met zoveel interesse de webinars volgden en dat we veel waardevolle interactie met jullie mochten hebben. Interactie over jullie uitdagingen, jullie wensen en wat de mogelijkheden van iFinanciën voor jullie kunnen toevoegen.

Inzicht in alle nieuwe ontwikkelingen
Tijdens de afsluitende sessie deelden jullie met ons jullie ervaringen over de sessies. Daarbij werd aangegeven dat de sessies veel inzicht geven in de toekomstige ontwikkelingen ten aanzien van iFinanciën en dat mensen oplossingen aangereikt hebben gekregen voor hun uitdagingen. Ook de digitale opzet van de sessies met korte webinars werd gewaardeerd. Dat is mooi om te horen!

Webinars terugkijken?
Alle webinars zijn opgenomen en deze delen we graag met jullie. Hoe we dat gaan doen? Daar komen we nog bij je op terug. Mocht je alvast de slides willen ontvangen van één van de presentaties, mail naar prlg.fs@pinkroccade.nl.

Evalueer ‘De Week van Financiën’
We vroegen je bij de afsluitende sessie om een evaluatieformulier in te vullen. Omdat niet alle geregistreerde personen bij deze sessie aanwezig konden zijn, attendeer ik je graag nogmaals op dit evaluatieformulier via deze link. Zo kunnen we je feedback alsnog meenemen.

Hartelijk dank voor jullie deelname aan 'De Week van Financiën' en op naar een volgend evenement!

Vriendelijke groet,

Julius Haagh,
Productmanager

Deel via:

‘Mijn doel is om samen met de klant en ons team oplossingen te realiseren die de gemeente optimaal ondersteunen bij haar eigen doelen.’

Julius Haagh, Product Manager Financiën & Services
pinkroccade_Julius_Haagh_041_AS.png