Direct naar de content
icon search white
7 juni 2022 - Nieuws

Vrijgave SPL-set 2022

Vanaf heden is de SPL-set 2022 vrijgegeven voor het SAP ERP-platform

SPL-set 2022 is vrijgegeven

Ook dit jaar is er een nieuwe CiVision release uitgeleverd waarin de meest actuele SPL-set zit. Er worden nog wel nieuwe Support Packages uitgebracht echter kunnen deze alleen geïnstalleerd worden wanneer de nieuwe SPL-set is geplaatst.
Alle ontwikkelingen op de SPL-set van 2021 zijn gestopt. Het is dus noodzakelijk om naar de versie van 2022 over te gaan. Om ook de optimale samenwerking te hebben met de applicatie vanuit je client is de meest recente versie van de SAP GUI noodzakelijk. Deze is te vinden op TOPdesk.

Denk aan de systeemcontrole!

Het is mogelijk dat voor de nieuwe SPL-set aanpassingen nodig zijn op het operating systeem, de database of de CiVision software. Indien de SPL-set door ons wordt uitgevoerd nemen wij dit mee voordat de installatie plaatsvindt. Dit voorkomt ongewenste verrassingen tijdens de installatie.

Voer je de installatie zelf uit?

Indien je zelf de SPL-set gaat implementeren, is het mogelijk om via deze link een aanvraagformulier in te vullen. Je ontvangt dan van ons de installatiekit.


Wil je ontzorgd worden hierin?

Het is ook mogelijk om de SPL-set uit te laten voeren door PinkRoccade door een contract af te sluiten waar dit in zit. Jaarlijks voeren wij dan de installatie voor je uit. Dit zorgt voor een optimale ondersteuning waardoor technische problemen worden voorkomen of opgelost.

Nog vragen?

Neem dan contact op met mij via: tim.vanboxtel@pinkroccade.nl

Deel via: