Direct naar de content
icon search white
29 november 2017 - Nieuws

Sluit dit jaar nog aan en geniet van de 2017-prijsstelling!

'Onze meeste klanten geven aan in 2018 nog aan te sluiten', zegt Wilco Moen, Product Manager bij PinkRoccade Financiën & Services. 'Begin 2019 zijn gemeenten druk met het jaarwerk, wat betekent dat zij weinig tijd overhouden voor de implementatie van e-factureren'.

Arjan Moerland, leidinggevende cluster financiën en belastingen, gemeente Tholen

‘‘Waarom wij meedoen? E-facturatie heeft als groot voordeel dat de ontvangen facturen rechtstreeks in de financiële administratie geïmporteerd kunnen worden, waardoor OCR-oplossingen op termijn overbodig zijn. Dit leidt in onze ogen tot meer efficiëntie. De kunst zal zijn om ook de leveranciers mee te krijgen. Met name op dit aspect van ketenactivatie maken we als pilotgemeente dankbaar gebruik van de expertise van het Programmabureau e-factureren van PIANOo.’’

Succesvolle implementatie van e-factureren door tijdig te beginnen!
Naast de technische implementatie voor e-factureren, dient er in de praktijk ook nog één en ander te gebeuren. Daarnaast dienen toeleveranciers op de hoogte te worden gebracht en externe communicatie te worden verzorgd om e-factureren te optimaliseren. Wij helpen je hierbij met een workshop en webinars.

Geef voor het einde van dit jaar nog akkoord op de offerte
Tijdig aansluiten zorgt ervoor dat jouw gemeente voor de verplichte datum aan de slag kan. Ook profiteer je dan de komende jaren van de 2017-prijsstelling van e-factureren. Vraag hier een offerte aan.

Meer informatie?
Neem contact op met Wilco Moen via Wilco.Moen@pinkroccade.nl.

Deel via: