Direct naar de content
icon search white
19 november 2018 - Nieuws

iSamenleving gaat naar Bonaire!

Een nieuw succes voor iSamenleving! Het Openbaar Lichaam Bonaire (OLB) gaat iSamenleving als regie applicatie gebruiken. Zij nemen daarnaast de module Schuldhulpverlening binnen CiVision Samenlevingszaken af. Verder realiseren wij een koppeling voor de verwerking van PIVA-berichten. 

Wat gaan we doen?

Het OLB kiest voor iSamenleving als regiefunctie voor de begeleiding van cliënten wanneer zij sociaal-emotionele problemen of relatieproblemen hebben. Ook wanneer ze te maken krijgen met langdurige werkloosheid of schuldhulpverlening. iSamenleving is ook ontwikkeld voor processen die te maken hebben met eenmalige financiële steun, hulp bij ordenen van administratie, vergoedingen van begrafeniskosten, het verzorgen van voedselpakketten en zaken die te maken hebben met school en studie. 

Keuze voor iSamenleving

Het OLB kiest voor iSamenleving als applicatie nadat zij een selectieproces doorliepen van meerdere oplossingen. Met iSamenleving zorgt OLB voor een snelle en effectieve afhandeling van haar inwonersvragen op de zojuist genoemde vraagstukken. We zijn blij dat onze applicatie hiervoor wordt gebruikt.

Nieuwe uitdagingen

Voor de businessunit Samenlevingszaken is dit een uitdagend project. Niet alleen vanwege het tijdsverschil en het temperatuurverschil. Ook vanwege het inrichten van een eigen infrastructuur. Een andere uitdaging is het omzetten van documenten in iSamenleving naar het Papiaments. Hier zijn Frank Krijgsman (technisch consultant) en Ed van Herpen (projectleider/senior consultant) direct bij betrokken. Zij bereiden op afstand de implementatie voor. Daarna gaan zij naar locatie: het zonnige Bonaire! 

Deel via: