Direct naar de content
icon search white
8 september 2016 - Nieuws

Regiosessies iWmo/iJW-berichten

Het afgelopen half jaar stond in het teken van de implementatie van de iWmo/iJW-berichten. Een spannend traject waarbij klanten en PinkRoccade nauw hebben samen gewerkt. We zijn nog aan het “fine tunen”, maar het eind is in zicht. We merken dat er veel vragen zijn maar ook veel verschillende werkwijzen en situaties. Tijd om elkaar eens te ontmoeten!

Tijdens de laatste bijeenkomsten van de Themagroep Zorg en de Productgroep Zorg hebben de gemeenten en PinkRoccade afgesproken om een aantal regiosessies te organiseren over de iWmo.

We hebben, in samenwerking met de gastgemeenten, enkele regiosessies georganiseerd. Geen opleiding maar het delen van elkaars best practices en ervaringen. En voor PinkRoccade een uitgelezen moment om verbetersuggesties ten aanzien van de functionaliteit mee terug te nemen.

Er zijn vooralsnog vijf regiosessies gepland in vijf verschillende gemeenten. Het betreft geen opleiding of workshop en deelname is gratis. Om de regiosessies werkbaar te houden beperken we het aantal aanmeldingen per gemeente tot 2 deelnemers, waarbij we nadrukkelijk ook eindgebruikers uitnodigen.

De volgens regiosessies voor najaar 2016 zijn inmiddels gepland:

  • Regio West – Gemeente Velsen – 4 oktober – 09:30 uur
  • Regio Oost – Gemeente Wierden – 6 oktober – 13:00 uur
  • Regio Zuidoost – Gemeente Berg en Dal – 11 oktober – N.t.b.
  • Regio Noord – Gemeente Hoogeveen – 13 oktober – 09:30 uur
  • Regio Zuid – Gemeente Weert – 14 oktober – 10:30 uur

Meld je aan voor een regiosessie bij jou in de buurt. Stuur direct een mail naar: PRLG.Samenlevingszaken.Ondersteuning@PinkRoccade.nl
Op basis van de inschrijvingen zullen wij de medewerkers van de verschillende gemeenten zo goed mogelijk verdelen over de regiosessies. Om de sessie interactief te laten zijn hebben we beperkte ruimte, dus geef je snel op en neem je concrete voorbeelden mee!

We zien je dan graag.

Deel via: