Direct naar de content
icon search white
15 januari 2021 - Nieuws

PinkRoccade ook in 2021 weer benoemd tot SAP Partner Center of Expertise

We zijn trots om te delen dat SAP ons ook in 2021 de certificering SAP Partner Center of Expertise heeft uitgereikt. Een aantal van onze applicaties zijn gebaseerd op SAP, zoals iFinanciën, CiVision Middelen, Innen en Belastingen. De certificering is een mooie bevestiging van de kwaliteit die onze klanten kunnen verwachten met betrekking tot onze systemen en dienstverlening.

SAP_Certified_PartnerCenter_of_Expertise_R_scrn.png

SAP hanteert strenge eisen aan deze certificering en toetst de partners hier periodiek op. Denk hierbij aan:

  • De kwalificatie van medewerkers die betrokken zijn bij zowel de softwareontwikkeling als het beheer en support van de systemen.
  • Een check op de technische en functionele applicatiestructuur van elk (klant)systeem.
  • Een juiste koppeling van de klantsystemen via de SAP-router naar onze SAP Solution Manager om incidenten goed en adequaat op te kunnen lossen. (En om de inzet van Early Watch Alert (EWA) functionaliteit mogelijk te maken bij beheerklanten en mogelijke bedreigingen proactief te signaleren en incidenten te voorkomen.)

We zien de certificering als een beloning voor onze inspanningen van het afgelopen jaar

De Partner Center of Expertise status stelt onze kundige collega’s in staat om onze applicaties te blijven ontwikkelen, onderhouden en supporten. Ook bij migratiewerkzaamheden blijven we gebruikmaken van onze Partner Center of Expertise status. Dit houdt in dat we de plannen continu met SAP afstemmen, zodat we niet voor verrassingen komen te staan.

We zijn blij te kunnen blijven rekenen op de ondersteuning van SAP en zien ernaar uit om onze klanten in de toekomst de toegevoegde waarde te blijven bieden die ze van ons gewend zijn.

Meer weten?

Neem contact op met Rob van den Broek, Technical SAP Support Specialist via rob.vandenbroek@pinkroccade.nl

Deel via: