Direct naar de content
icon search white
27 september 2018 - Nieuws

Overgang naar nieuwe oplossing TDI in combinatie met Belastingen en/of Innen

Vele gemeenten werken met de Tekst Data Integratie (TDI) oplossing van PinkRoccade Local Government. TDI verzorgt de aanmaak van een document, waarbij gegevens uit CiVision applicaties als Belastingen en/of Innen met tekst(modellen) worden geïntegreerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Microsoft Word.

ITP server
Voor de huidige TDI oplossing wordt er al enkele jaren gebruik gemaakt van extended support van onze partner Kofax. De huidige TDI oplossing is ITP, op de ITP server kan bijvoorbeeld maximaal Word 2010 geïnstalleerd worden. Daar waar de gebruikers zelf reeds met Word 2016 werken.

CCM server
De afgelopen maanden is, in samenwerking met Kofax, hard gewerkt om de nieuwe TDI oplossing, genaamd CCM, te testen en definitief vrij te geven. Eén van de belangrijkste aandachtspunten daarvan was om de bestaande documenten met een minimale impact van ITP naar CCM over te kunnen zetten.

Voordelen CCM server
Op de CCM server kan bijvoorbeeld wel met Word 2016 worden gewerkt in vergelijking met ITP. De CCM ondersteuning valt binnen de reguliere ondersteuning van Kofax en zowel de modelbouw als het genereren van modellen kan binnen CCM op één plek. 

Interesse?
De eerste klanten zijn intussen benaderd om over te gaan van ITP naar CCM. Is jouw gemeente ook geïnteresseerd of heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Kevin Bakx via 06-8322 3645 of Kevin.Bakx@PinkRoccade.nl.

Deel via:

‘Samen verder!’

Kevin Bakx, Product Owner Hosting & Techniek
Kevin Bakx website.png