Direct naar de content
icon search white
7 juni 2021 - Nieuws

Ons voorjaar was zo koud nog niet

Vorig jaar deze tijd moesten we wennen aan de lockdown, maar de weergoden waren ons toen gelukkig wel goed gezind. Dit jaar beduidend minder, maar we hebben ons toch heel goed ‘vermaakt’. We hebben namelijk 3 aansprekende nieuwe klanten verwelkomd die samen 10 gemeenten vertegenwoordigen. De meest recente is Oost Gelre, die met iObjecten BAG inmiddels al in productie is. Hartverwarmend te horen hoe graag ze met ons aan de slag willen.

En parallel daaraan verwelkomden we ook veel nieuwe collega’s


In Teams-vergaderingen wordt het steeds drukker en gelukkig zien we elkaar ook steeds vaker weer fysiek op kantoor. Alleen dat al geeft je extra vitaminen. Kortom, veel nieuwe energie ook al kwam dat nog niet helemaal terug in de buitentemperatuur de afgelopen maanden.


Naast nieuwe klanten en nieuwe collega’s werkten we ook hard aan een nieuwe marketingcampagne


Misschien heb je onze accountmanager Daphne al zien schitteren in de SOR-introductiefilm. Ze kreeg veel leuke reacties van klanten en collega’s. Tegelijkertijd zijn we op LinkedIn gestart met de community ‘Samen op weg de Samenhangende Objectenregistratie (SOR)’. Daar vind je onder andere het whitepaper 'De Samenhangende Objectenregistratie vanuit decentraal perspectief'. Ik kan die iedereen van harte aanbevelen. We spreken met zijn allen veel over de SOR en in het whitepaper willen we ook de relatie met het belastingproces toelichten. Boeiende materie en medebepalend voor ons productbeleid de komende jaren.

De roadmaps van landelijke voorzieningen bepalen mede het tempo van ons innovatieprogramma


Neem bijvoorbeeld de beëindiging van BRK Levering 1.0 door het Kadaster per 1 oktober 2022. Dit betekent voor ons dat we nu al uit de startblokken zijn met de ontwikkeling van BRK Levering 2.0. We praten jullie hierover regelmatig bij, zodat we tijdig de software bij jullie in productie hebben. We co-creëren dit samen met onze GebruikersVereniging en klanten. Ik begreep dat we een mooie zomer tegemoet kunnen zien. Nou, wij hebben er zin in!

- Michiel Uijting
Directeur Ruimte & Omgeving

Deel via: