Direct naar de content
icon search white
19 november 2020 - Nieuws

Online samenwerkingsmogelijkheden voor jouw financiële afdeling

Met dit artikel informeren we je graag over verschillende initiatieven waarmee we de samenwerking, ondanks dat we fysiek wat verder van elkaar verwijderd zijn, blijven opzoeken. Ondanks het vele thuiswerken, willen we dat je weet dat we tot je beschikking staan. En dat jij met ons mee blijft denken. Deels zoals we gewend zijn en deels ook anders. Ontdek de mogelijkheden hieronder

Online koffiemomentje (30 min.)

Het vertrouwde koffiemomentje bij de machine zit er nu niet in. Maar even een vraag waar je mee zit doorspreken, of van je af praten, kan prima via Microsoft Teams. Als we allebei de camera aanzetten, zijn we toch ‘bij elkaar’. Lijkt het jou fijn om eens kort met elkaar te bellen en te sparren over ideeën waarop jij je huidige uitdagingen het beste aan kan gaan? Geef via prlg.fs@pinkroccade.nl aan ons door waar je het graag over wil hebben, of wie je wil spreken, dan plannen wij een momentje voor je in met de juiste persoon.

Rond de digitale tafel met een collega gemeente (60 min.)

Evenementen om te leren van en te netwerken met collega gemeenten staan even niet op de agenda. Een videogesprek biedt een laagdrempelige kans om nieuwe kennis op te doen en in korte tijd een goed beeld te krijgen van nieuwe ontwikkelingen en ervaringen. Ook dit soort gesprekken kunnen wij voor je inplannen via Microsoft Teams. Als je hier interesse in hebt, kan je dit samen met jouw actuele vraagstuk doorgeven via prlg.fs@pinkroccade.nl. Wij zorgen voor een goede match tussen de deelnemers en begeleiden de sessie, zodat er waardevolle interactie ontstaat.

Functioneel applicatiebeheer dag op afstand met voldoende contactmomenten (halve of hele dag)

Denk je dat het met het vele thuiswerken niet handig is om nu ondersteuning bij het functionele applicatiebeheer in te roepen? Wij hebben de oplossing. Een functioneel applicatiebeheer dag kan gewoon doorgaan op afstand. De dag trappen we dan af met een bijpraatmomentje via Microsoft Teams. We bekijken wat er speelt en doorlopen al jouw verzamelde vragen. Vervolgens vullen we samen in hoe we de rest van de dag inrichten. Tussendoor meekijken op de werkplek gaat niet, maar kunnen we wel nabootsen met laagdrempelige chat- en belmomenten gedurende de dag. Aan het einde van de dag delen we de laatste updates en sluiten we hem samen af. Stuur bij interesse of voor meer informatie een email naar prlg.fs@pinkroccade.nl.

Ontdek iFinanciën vanaf jouw (thuis)werkplek (60 min.)

Ben jij een applicatiebeheerder, systeembeheerder of teamleider? En wil jij graag meer informatie over iFinanciën? Dé complete, toekomstbestendige suite voor de financiële beleids- en beheersprocessen van gemeenten. Aarzel niet om dit te laten weten via prlg.fs@pinkroccade.nl. Wij plannen graag een online belsessie met je in via Microsoft Teams, waarin jij 1 op 1:

  • Met korte demo’s de apps ontdekt die nieuw zijn voor jouw gemeente.
  • Een inkijkje krijgt in de komende ontwikkelingen van iFinanciën.
  • Een korte introductie volgt van de technische aspecten die komen kijken bij een migratie naar de Pink Private Cloud.
  • Erachter komt wat gangbare stappen zijn om een migratie zo soepel mogelijk en met zo min mogelijk impact voor je organisatie te laten verlopen.

Een nieuwe manier om met ons mee te kijken: Sprintreviews (90 min.)

Onze software wordt het hele jaar door ontwikkeld en verbeterd. Dit vindt plaats in zogenaamde sprints. Wij nodigen je van harte uit om via Microsoft Teams vanaf je eigen (thuis)werkplek bij de sprintreviews met onze ontwikkelaars aanwezig te zijn. Voor meer informatie en aanmelden, kan je terecht bij Elias Tsouvelekidis via elias.tsouvelekidis@pinkroccade.nl.

Deel via: