Direct naar de content
icon search white
10 oktober 2017 - Nieuws

Nieuwsbrieven Proces & Services

Misschien heb je het al gehoord, PinkRoccade Local Government heeft een nieuwe propositie voor het zaakgericht werken, iZaaksuite! Een nieuwe Business Unit is gevormd: PinkRoccade Proces & Services. Hierbij hoort een nieuwsbrief. 

Verbeteren van de (digitale) dienstverlening voor burger en bedrijf staat met stip op één bij vele gemeenten. Mogelijk ook bij jou? Zelf het wiel uitvinden is niet nodig, laat collega-gemeenten je inspireren. Gebruik alle hulp die je kunt krijgen om ook jouw dienstverlening te optimaliseren. Het is een nieuwsbrief van en voor gemeenten.

Wat leer jij van anderen?

De inhoud van de digitale nieuwsbrief Proces & Services is afgestemd op deze behoefte: de best gelezen artikelen in elke uitgave zijn de klantverhalen, de voorbeelden van collega-gemeenten. Daarnaast wordt ook de informatie over nieuwe ontwikkelingen, aanstaande events en webinars. Word als eerste geïnformeerd over het laatste nieuws en recente ontwikkelingen. Meld je aan voor onze online nieuwsbrief Proces & Services, deze wordt elke twee manden verstuurd.

Archief nieuwsbrieven Proces & Services

Hieronder kun je eerder verstuurde eNieuwsbrieven bekijken. Om een indruk te krijgen van de inhoud en dan te besluiten of je je wel wilt inschrijven. Of wellicht om nog eens een interessant bericht terug te zoeken.

Deel via:

‘Je mag rekenen op het allerbeste advies voor jouw gemeente.’

Mariecken van Riel, Marketing & Communicatie medewerker
Mariecken van Riel

Ik help je graag verder

06 2952 8008