Direct naar de content
icon search white
17 augustus 2020 - Nieuws

Nieuwe ontwikkelingen op de iFinanciën roadmap

iFinanciën is zoals de meeste van jullie weten onze complete en toekomstbestendige oplossing voor de financiële beleids- en beheersprocessen binnen de lokale overheid. De suite maakt een sterke vereenvoudiging van bedrijfsprocessen mogelijk, biedt je tal van nieuwe rapportagemogelijkheden en heeft een sterke focus op gebruiksvriendelijkheid. Hoewel iFinanciën een nieuwe en moderne suite is, is het ook een heel betrouwbare en bewezen oplossing. Alle functionaliteit waar we de afgelopen 15 jaar aan gewerkt hebben met CiVision Middelen en CiVision Innen is namelijk gewoon beschikbaar binnen iFinanciën zoals je gewend bent. Daardoor kan je in eigen tempo de innovaties toepassen die je wil, maar ben je wel klaar voor de toekomst.

Speerpunten van de iFinanciën roadmap

De afgelopen paar jaren hebben we al kunnen laten zien wat iFinanciën allemaal mogelijk maakt. Denk hierbij aan de ontwikkelde apps Budgetinfo, Verplichtingenadministratie en de nieuwste Memorialen apps. Ook de komende jaren ontwikkelen we continu nieuwe innovaties.

Klik hier om in TOPdesk de specifieke speerpunten van onze roadmap en de concrete ontwikkelingen op de iFinanciën roadmap te ontdekken.

Meer informatie?

Neem dan contact op Elias Tsouvelekidis (elias.tsouvelekidis@pinkroccade.nl).

Deel via: