Direct naar de content
icon search white
12 november 2020 - Nieuws

Nieuwe invulling servicemanagement voor Financiën & Services

Vele tientallen gemeenten maken gebruik van een contract voor technische ontzorging op het gebied van CiVision Middelen, CiVision Innen en iFinanciën. Bijvoorbeeld met een releasemanagement contract of wanneer de applicaties in de Pink Private Cloud draaien. Bij dergelijke contracten was Bert Jan van den Berg jarenlang verantwoordelijk voor het servicemanagement, mogelijk over de PinkRoccade Local Government businessunits heen. Hier is een hernieuwde invulling aan gegeven. Alle gemeenten met een contract hiervoor zijn hiervan al persoonlijk op de hoogte gesteld.

Nieuwe invulling servicemanagement Financiën & Services

Bert Jan van den Berg heeft PinkRoccade na een lang dienstverband verlaten voor een nieuwe uitdaging. Het aantal gemeenten met een contract op het gebied van ontzorging is de afgelopen jaren fors toegenomen. De rol als servicemanager die Bert Jan voor meerdere PinkRoccade businessunits uitvoerde, wordt daardoor niet één op één overgenomen.

Nieuwe contactpersoon voor het servicemanagement Financiën & Services

• Het SAP Basis team is via prlg.sapslm@pinkroccade.nl het eerste aanspreekpunt voor vragen en/of opmerkingen over bijvoorbeeld de operationele invulling, (aanvullende) diensten, consultancy en bestaande contracten.

• William Langenhuizen, Teamlead Managed Services, is daarnaast via 06-38293952 en william.langenhuizen@pinkroccade.nl altijd te bereiken als je naast alle vragen over het gebruik van de applicatie, af en toe op zoek bent naar meer informatie of gewoon even iemand wil spreken over zaken die er voor jou toe doen.

Deel via: