Direct naar de content
icon search white
8 februari 2021 - Nieuws

Nieuw binnen iBurgerzaken: iRelease

Herken jij dat ook? Op 12 februari komt er een nieuwe iBurgerzaken release uit. Je wilt er direct mee aan de slag, maar ziet er door de drukte (helemaal nu met verkiezingen) de tijd niet voor. Ook vervul jij nog eens meerdere rollen binnen de burgerzaken afdeling. Sonja van den Bosch, consultant bij PinkRoccade Publiekszaken zat ooit ook op 'jouw stoel' en begrijpt dit als geen ander. Zij bedacht daarom iRelease! 

Wat is iRelease?

Sonja van Den Bosch, consultant Publiekszaken

‘Je neemt samen met een consultant van Publiekszaken -online- in 2 uur tijd de nieuwe iBurgerzaken release (iBurgerzaken release 3.10 komt uit op 12 februari 2021) door. Acties voer je daarna direct door in jouw eigen iBurgerzaken systeem. Dit doe je in een kleine groep met max. 3 andere gemeenten. Ik vertel je er graag meer over in onderstaande korte introductievideo!’

iRelease.jpg

Schrijf je nu in voor een online iRelease sessie in februari*

- Maandag 15 februari 09.00 - 11.00 uur
- Woensdag 17 februari 09.00 - 11.00 uur
- Woensdag 17 februari 13.00 - 15.00 uur
- Vrijdag 19 februari 09.00 - 11.00 uur
- Vrijdag 19 februari 13.00 - 15.00 uur
*Bij veel animo plannen wij in de week van 22 t/m 26 februari nieuwe sessies in.

Kosten en voorwaarden

De online iRelease sessie kost € 250,- excl. btw per gemeente. De sessie is gratis als jouw gemeente gebruik maakt van het 'Samen verder dienstverleningsconcept'. Binnen één sessie hanteren we een max. van 4 gemeenten en max. van 8 personen. Je mag alleen naar de sessie komen of één collega meenemen!

Doelgroep

De sessie is met name geschikt voor applicatiebeheerders, functioneel beheerders en beleidsmedewerkers van de burgerzakenafdeling. 

Het resultaat na het volgen van een iRelease sessie

Aan het eind van de online iRelease sessie ben je helemaal op de hoogte van de belangrijke veranderingen en nieuwe functionaliteiten binnen iBurgerzaken release 3.10. Ook zijn de nodige acties direct doorgevoerd binnen jouw iBurgerzaken omgeving. Jij en je collega's profiteren daarna direct: je haalt hiermee het optimale uit iBurgerzaken!

Neem gerust contact met ons op

Heb je vragen over iRelease? Mail dan naar Sonja van den Bosch via: sonja.vandenbosch@pinkroccade.nl

Deel via: