Direct naar de content
icon search white
14 mei 2019 - Nieuws

#LZC: iCommunity

Onze missie voor deze competitie is dat de stap wordt gezet van zaaksysteem naar zaakgericht werken gemeentebreed. Vanuit de ‘techniek’ ondersteunen wij al, maar de organisatie is net zo belangrijk om succesvol zaakgericht werken in te richten. Elke maand werken wij de cijfers op iCommunity bij.

De volgende punten zijn terug te vinden op iCommunty:

  • Aantal actieve zaaktypen;
  • Aantal zaken per zaaktype;
  • De gemiddelde doorlooptijd per zaaktype.

Gemeente Weststellingwerf heeft op dit moment de hoogste groei in het aantal zaaktypen, namelijk 94! Gemeente Bergen op Zoom heeft de beste doorlooptijd verbetering, met een gemiddelde doorlooptijd van 11 dagen. Gemeente Bergen op Zoom is hiermee 55 dagen verminderd ten opzichte van januari 2019. We zien al veel verbeteringen op iCommunity. Blijf dit dus vooral in de gaten houden. Nog geen account? Neem dan contact met ons op.

Derde workshop: toekomst

De derde workshop van #LZC is op donderdag 10 oktober. Het onderwerp van deze workshop: toekomst. We gaan samen brainstormen en discussiëren over de verschillende technologieën. En hoe we deze technologieën toepassen op het zaakgericht werken. En delen we onze toekomstbeelden. Aanmelden kan hier.

Deel via: