Direct naar de content
icon search white
22 januari 2020 - Nieuws

KTO 2019: Bedankt voor jullie medewerking!

Op 28 november 2019 is het klanttevredenheidsonderzoek (KTO) van Financiën & Services uitgezet. We bedanken alle respondenten voor de deelname en feedback! De resultaten uit dit onderzoek en delen wij graag met jullie.

Over deze elementen hebben wij feedback gevraagd 
Feedback van klanten staat binnen onze organisatie hoog op de agenda. We horen graag waar we verbeteringen kunnen doorvoeren en daarmee jouw klanttevredenheid naar een hoger niveau tillen. Daarom hebben wij in dit onderzoek o.a. gevraagd naar jullie mening over PinkRoccade Financiën & Services in het algemeen. Ook komen de productlijnen CiVision Innen, CiVision Middelen en iFinanciën aan bod. Daarnaast zijn er vragen gesteld over hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren op het gebied van: projectmanagement, helpdesk, consultancy en accountmanagement.

PinkRoccade Financiën & Services algemeen
Uit dit onderzoek is gebleken dat klanten ons zien als een volwaardig gesprekspartner. Daarnaast wordt onze kennis over marktontwikkelingen goed gewaardeerd. Er is natuurlijk ook altijd ruimte voor verbetering: jullie geven aan dat het soms onduidelijk is bij wie je moet zijn voor vragen. Wij vinden het belangrijk dat de communicatielijnen duidelijk zijn en gaan hier dan ook direct mee aan de slag.

CiVision Innen
75% van de respondenten geeft aan dat CiVision Innen hem/haar ondersteunt om efficiënt en effectief te werken en is in het algemeen tevreden over de applicatie. Uniformiteit in print/formulieren wordt aangehaald als verbeterpunt, dit pakken we graag op.

CiVision Middelen
CiVision Middelen wordt door 53% van de respondenten gezien als een geschikte oplossing voor de financiële beleids- en beheerprocessen. Als feedback hebben we terug gekregen om de handleidingen beter vindbaar te maken én een mogelijkheid te bieden voor ondersteuning van het volledige planning & control proces. We gaan met deze punten aan de slag en houden jullie via de nieuwsbrief op de hoogte van de voortgang.

iFinanciën
Medio 2019 hebben wij onze nieuwe suite iFinanciën gepresenteerd. Binnen deze suite bouwen we nieuwe apps en services op het S/4HANA platform. Alle functionaliteiten die jullie gewend zijn van CiVision Innen en CiVision Middelen vormen de basis van deze vernieuwing. Wij vroegen jullie wat jullie van deze ontwikkeling vinden. We kregen terug dat we op het goede pad zitten maar ook nog voldoende uitdagingen hebben. Wij zullen 2020 daarom ook zeker aangrijpen om de suite verder uit te bouwen.

Projectmanagement
Onze klanten zeggen het volgende over onze projectmanagers: ze zorgen voor een succesvolle implementatie van projecten en hebben voldoende kennis van het project. Op het gebied van projectplanning valt nog wat winst te behalen merken een aantal klanten op.

Helpdesk
Klanten geven aan het als prettig te ervaren dat het helpdesk team over veel vaste mensen beschikt. Dit zorgt ervoor dat er vaak snel en passend wordt gereageerd op vraagstukken/problemen.

Consultancy
Klanten vinden dat onze consultants goede kennis hebben van de producten. Qua adviesrol kunnen de consultants nog verbeteren zodat klanten het gebruik van applicaties en modules verder kunnen optimaliseren. Wij zullen hier de consultants op gaan trainen.

Accountmanagement
Het accountmanagement team van Financiën & Services denkt goed mee in oplossingen geven klanten aan. Qua bereikbaarheid kan het team verbeteren wordt aangegeven. Niets is zo belangrijk als goede communicatie, het account team gaat hier uiteraard direct mee aan de slag.

We gaan aan de slag met jullie feedback
Namens het hele team van Financiën & Services willen wij iedereen nogmaals bedanken voor hun medewerking aan dit onderzoek. Wij zijn blij met de resultaten en met behulp van jullie scherpe feedback kunnen we gericht werken aan het verder verbeteren van onze samenwerking. Wij hebben je aan het begin van het onderzoek gevraagd of we naar aanleiding van jouw feedback contact met je mogen opnemen. Voor degene die hebben aangegeven daaraan mee te willen werken: wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen met jou en je team.

PRHCLC_samenverder_CMYK.png

Met vriendelijke groet,

- Babette van Vliet, Managing Director Financiën & Services -

Deel via:

‘De uitdaging die ik zie: met mijn mooie team software te ontwikkelen zodat onze klanten zich kunnen richten op hun core business!’

Babette van Vliet, Managing Director Financiën & Services
Babette van Vliet.png