Direct naar de content
icon search white
12 juni 2018 - Nieuws

Kick-off #LZC18

Op donderdag 7 juni vond de kick-off van De Landelijke Zaaktype Competitie plaats. Iedere gemeente heeft zijn eigen doelstellingen en tempo maar toch zien wij veel overeenkomsten. Via #LZC18 bieden wij de kans om kennis met elkaar te delen en dat hebben we zeker gedaan tijdens deze dag.

Zaakgericht werken en de organisatie

Onze missie voor deze competitie is dat de stap wordt gezet van zaaksysteem naar zaakgericht werken gemeentebreed. Vanuit de ‘techniek’ ondersteunen wij al, maar de organisatie is net zo belangrijk om succesvol zaakgericht werken in te richten. 

Daarom was het onderwerp van de eerste workshop: zaakgericht werken en de organisatie. Die werd verzorgd door Robert Mekking van MvR & Partners, met meer dan 15 jaar praktijkervaring en samen met zijn collega’s 50+ succesvolle mensgerichte implementaties bij gemeenten heeft uitgevoerd! Er zijn veel praktische tips gegeven en er is op interactieve wijze ontdekt wat de belangrijkste stappen zijn in het proces en wat de valkuilen zijn. Benieuwd naar deze tips? Neem dan contact met ons op.

Welke prijs neem jij mee?

Jouke Schrover, Productmanager zaakgericht werken, heeft onze visie op het zaakgericht werken overgebracht en uitleg gegeven over iCommunity, de competitie is nu echt gestart! De categorieën waarin prijzen kunnen worden gewonnen:

  • Groei in het aantal zaaktypen;
  • Procentuele groei van het aantal zaken;
  • Doorlooptijd verbetering;
  • Meest innovatieve gemeente.

Welke prijs neem jij mee naar jouw gemeente?

Meer concrete handvatten ontvang je tijdens de volgende workshops. De onderwerpen hiervan zijn: processen, architectuur en toekomst.

Deel via: