Direct naar de content
icon search white
15 november 2021 - Nieuws

Je raakt niet uitgeleerd in het sociaal domein

Bijblijven in het sociaal domein is voor iedereen een uitdaging. Nieuwe wetten en standaarden, nieuwe uitspraken van de rechter: hoe zorg je dat je steeds precies weet waar je mee bezig bent? Wij werken daarvoor samen met een speciale partner in de markt!

Wil je weten wie en hoe we dat doen? Lees hieronder meer over deze bijzondere samenwerking.

Zelfs onze ontwikkelaars en testers leren door over het sociaal domein
Het komende jaar bieden we onze medewerkers een speciaal opleidingsprogramma aan. Al onze medewerkers? Zeker weten: natuurlijk de consultants en business analisten. En ook onze ontwikkelaars en testers. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat al onze medewerkers weten wat er speelt in het sociaal domein. Zowel inhoudelijk als in de praktijk. Het programma bestaat daarom uit verschillende modules en masterclasses. Onze medewerkers nemen we mee in actuele kennis, handvatten en voorbeelden uit de praktijk. Zo bouwen we samen een verdere basis op. Het opleidingsprogramma helpt jouw organisatie ook. Hiermee sluiten onze applicaties nog beter aan op de gebruikers. 
 

Samen met klanten vertalen we nieuwe ontwikkelingen naar oplossingen
Het sociaal domein is steeds in beweging. Nieuwe wetten of wijzigingen in bestaande wetten zorgen ervoor dat nieuwe eisen aan onze software worden gesteld. Denk bijvoorbeeld aan de Wet Inburgering die vanaf januari 2022 ingaat. Als Partner van Betekenis binnen de lokale overheid volgen wij die ontwikkelingen uiteraard op de voet en vertalen dit samen met onze klanten naar passende software-oplossingen.
 

Wyzer geeft ons deze schat aan kennis en ervaring
Ken je Wyzer nog niet? Wyzer werkt met mensen, projecten en kennis aan actuele publieke vraagstukken voor de (lokale) overheid. Zij zijn altijd nauw betrokken bij de ontwikkelingen in het sociaal domein. Dat vertaalt zich in een schat aan kennis en ervaring. Zowel binnen Participatie, Inkomen en Maatschappelijke Ontwikkeling (Wmo) als Jeugd. De mensen van Wyzer hebben de juiste kennis, kunde en ervaring. Zowel op de volle breedte van de vakgebieden van het sociaal domein als in alle uitvoerende functies.
 

Wij trainen Wyzer in onze applicaties
Wij trainen op onze beurt de medewerkers van Wyzer in het gebruik van onze applicaties. Zo doen de medewerkers van Wyzer brede kennis op over de software in het sociaal domein. Deze kennis en vaardigheden zetten zij op hun beurt in bij klanten. De medewerkers van Wyzer bieden op die manier ook extra toegevoegde waarde in jouw gemeente.
 

De samenwerking met Wyzer geeft ons de kans om actuele kennis en ervaring uit te wisselen. Over het sociaal domein en over de gebruikers van onze applicatie. Zo zijn we samen van betekenis.   

Kortom: een samenwerking waar iedereen beter van wordt. 

Deel via:

‘Met de juiste dienstverlening proberen we klanten optimaal met onze applicaties te laten werken!’

Ronald van Dokkum, Operationeel directeur
Ronald van Dokkum - PinkRoccade Samenlevingszaken