Direct naar de content
icon search white
21 oktober 2021 - Nieuws

Jaarwerk CiVision Innen

Het jaar is weer bijna om en dit betekent dat het jaar afgesloten moet gaan worden in CiVision Innen. Daarnaast moet het jaar 2022 ingericht gaan worden in het systeem, zodat je je applicatie tijdig voorbereid hebt op het nieuwe belastingjaar.

Ondersteuning bij deze complexe taak
Het jaarwerk is iets dat je één keer per jaar uitvoert en daarom kunnen deze werkzaamheden soms als complex ervaren worden. Ieder jaar moet je weer uitzoeken hoe het ook alweer precies zit. Uiteraard staan wij dan voor je klaar om je waar nodig te ondersteunen.

Het jaarwerk met een van onze consultants
Zoals je wellicht weet kunnen onze consultants het jaarwerk ook voor je uitvoeren. Vanuit onze expertise en ervaring weten wij wat er nodig is om jullie hierbij te ontzorgen. Zo kan jij goed voorbereid aan de slag in het nieuwe boekjaar. Naast het verzorgen van de benodigde inrichting kunnen wij je ook ondersteunen bij het inzichtelijk maken van informatie die benodigd is voor de jaarafsluiting. Ook zullen we kijken naar de staat van je applicatie om te beoordelen of opschoning van het systeem wenselijk is. En is er natuurlijk altijd ruimte om eventuele vragen te behandelen.

Wil je graag meer informatie over het jaarwerk?
Stuur me dan een mail via erik.wesseling@pinkroccade.nl. Wil je het jaarwerk graag door een van onze consultants laten uitvoeren? Neem dan alvast contact met ons op via prlg.fs@pinkroccade.nl, zodat het jaarwerk tijdig gepland kan worden in de drukke maand januari.

Erik Wesseling,
System and Application administrator

 

Deel via: