Direct naar de content
icon search white
18 juli 2017 - Nieuws

iParticipatie?

Burger en medewerker centraal
Met iParticipatie wordt jouw burger op een makkelijke en prettige manier digitaal door de aanvraag gestuurd. Jouw burger krijgt geen overbodige vragen en regelt zoveel mogelijk zelf! Of het nu gaat om een aanvraag levensonderhoud of bijzondere bijstand.

Het is tijd voor iets nieuws!
iParticipatie is dé nieuwe innovatie binnen het sociaal domein van PinkRoccade Samenlevingszaken. Werk & Inkomen krijgt een hele nieuwe look en feel en wordt compleet aangepast aan de moderne eisen van deze tijd. Doen we alles tegelijkertijd? Nee, we concentreren ons voor nu op het Inkomen gedeelte van CiVision Samenlevingszaken.

Jouw medewerkers krijgen tijd, inzicht en gebruikersgemak door maximale ondersteuning tijdens het werkproces. Je werkt vanuit landelijke bronnen, intelligente beslisbomen en vragenformulieren.

Geen onderscheid tussen burger en medewerker
Dat wil zeggen: de inlogcode (DigiD of userid) is mede bepalend voor wat jij ziet en mag doen. Een aanvraag ingediend via DigiD is per direct beschikbaar en hoeft dus niet 'gerouteerd' te worden.

iParticipatie kent veel van deze slimme toepassingen. Te veel om op te noemen. Benieuwd? Neem contact met ons op! Wij vertellen je graag meer.

Deel via:

‘Samen met gemeenten wil ik het Sociaal Domein van de toekomst vormgeven.’

Erleyne Brookman, Managing Director Samenlevingszaken
Pink_Roccade_Erleyne_Brookman_7720_AS verkleind.png