Direct naar de content
icon search white
5 november 2018 - Nieuws

iParticipatie is vanaf nu ook live bij Stroomopwaarts MVS!

Na de livegang van onze Koploper WerkSaam Westfriesland en onze Kwartiermaker gemeente Wierden gaat nu ook onze 2e koploper live. Stroomopwaarts: welkom bij de iParticipatie-club!

Tijd voor de beste route…

Samen met onze koplopers realiseerden we wederom een mooi voorbeeld van co-creatie. De livegangen vliegen ons bijna om de oren! We zijn blij dat ook Stroomopwaarts vandaag live is. Input die Stroomopwaarts MVS heeft gegeven komt uit de praktijk. Belangrijke informatie die vertaald is in de applicatie. Wij vinden het namelijk belangrijk dat we input gebruiken van de personen die dagelijks met de applicatie werken. En dat zijn de medewerkers. We keken gezamenlijk kritisch naar het gebruikersgemak van jou als medewerker. Benieuwd met wat voor oplossingen we kwamen?

Van papier naar digitaal

Met iParticipatie geef je invulling aan de wens van jouw burgers om dingen zoveel mogelijk zelf te doen. Omdat de applicatie 24/7 bruikbaar is, hoef jij minder handelingen uit te voeren. Minder administratieve handelingen zorgt er volgens onze koplopers voor dat jouw werk leuker wordt! iParticipatie verwerkt de gegevens meteen in de applicatie. Jij typt dus geen gegevens meer over. We werken met een interactieve beslisboom. Die zorgt ervoor dat de vragenlijst specifiek op de burger wordt aangepast. Je ontvangt alleen de informatie die je nodig hebt. Je ontvangt een complete aanvraag. Hierdoor zijn hersteltermijnen minder of je doorloopt ze sneller. Zo geeft iParticipatie je meer tijd voor persoonlijke aandacht. Bijvoorbeeld om een burger weer snel aan het werk te krijgen. Aandacht die past bij jouw wens voor een klantvriendelijke dienstverlening. Daar doen we het allemaal voor!

Nieuwsgierig naar iParticipatie?

Wil jij de wens van jouw burger ook tegemoet komen? We laten iParticipatie graag zien via onze VR video. Vul dan het contactformulier in of lees hier alles over iParticipatie. 

Deel via:

‘Samen met gemeenten wil ik het Sociaal Domein van de toekomst vormgeven.’

Erleyne Brookman, Managing Director Samenlevingszaken
Pink_Roccade_Erleyne_Brookman_7720_AS verkleind.png