Direct naar de content
icon search white
10 april 2019 - Nieuws

iNzicht: de oplossing voor real-time beschikbaarheid van beleidsrelevante management- en stuurinformatie

Gemeenten verzamelen en creëren veel data en gegevens. Hierdoor beschikken zij over grote hoeveelheden data die in meerdere applicaties staan opgeslagen. Hierdoor staat overal informatie en kost het veel tijd om de gewenste op te vragen. Herken je dit?
Door alle beschikbare data van verschillende applicaties centraal te verzamelen en te koppelen krijg je meer overzicht. Ook kun je dwarsverbanden leggen, wat resulteert in betere voorspellingen voor de toekomst. iNzicht is gestart met het Sociaal domein en iRapportage. En binnenkort ook beschikbaar voor Ruimte & Omgeving.

iNzicht koppelt verschillende databronnen voor overzichtelijke stuurinformatie
Hiermee kan de gemeente op een eenvoudige manier beleidsrelevante management- en stuurinformatie oproepen uit één digitaal informatieplatform. Denk hierbij aan ontwikkelingen & trends per kwartaal, opbrengsten gemeentelijke belastingen per belastingsoort, boekjaar, kwartaal en maand. Met de iNzicht editor visualiseer je deze informatie in onder andere duidelijke grafieken en tabellen op boekjaar/datum.

Jouw voordelen op een rij
- Real-time (management) informatie
- De dienstverlening verbeteren door effectieve inzet van middelen
- Als enige rapportagetool voldoet iNzicht volledig aan de AVG eisen en logging
- Verschillende databronnen gekoppeld voor breder inzicht
- Continue monitoring op de kwaliteit van de data

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over iNzicht
Wil je alvast een afspraak aanvragen voor een presentatie van de mogelijkheden van iNzicht? Neem dan contact met ons op en stuur een e-mail naar salesro@pinkroccade.nl. Wij helpen je graag verder.

 

Deel via: