Direct naar de content
icon search white
5 april 2018 - Nieuws

Interview met: Pepijn Veldhuizen

Mijn naam is Pepijn Veldhuizen, ik ben 25 jaar en sinds december 2017 werkzaam bij PinkRoccade Samenlevingszaken als consultant. Mijn doel als consultant is om een gebalanceerd samenspel te vinden tussen automatisering en werkprocessen van een gemeente. Met als ultieme eindbestemming: tevreden gebruikers!

Wie ben je?

Mijn naam is Pepijn Veldhuizen en ik ben geboren in 's-Hertogenbosch. Ik heb lang in Vlijmen gewoond en heb recentelijk mijn eigen appartement gekocht in Oss.

Ik heb technische bedrijfskunde gestudeerd. Wat mij hierin het meest trok was het ontdekken van verschilldende processen. Mijn uitdaging zoek ik dan ook in het achterhalen van de complete werking van specifieke delen in een applicatie.

In mijn vrije tijd bolder ik graag. Een bolder is een klimmuur van maximaal 4 meter hoog met gekleurde steentjes. Je klimt dan een route op techniek waarbij je bij 1 kleur blijft. Voor wie dit nog nooit heeft gedaan, het is zeker een aanrader! Daarnaast ga ik er bijna elk weekend wel op uit. Ver rijden naar een leuke bestemming vind ik geen enkel probleem.

Toekomst

Ik wil mij het komende jaar ontwikkelen tot een Sociaal Domein kenner en applicatie expert. Door deze 2 facetten te combineren met mijn enthousiasme en inzet ben ik een meerwaarde voor jouw gemeente. Wie weet tot snel!

Deel via: