Direct naar de content
icon search white
15 juni 2018 - Nieuws

Interview met Nick van der Heijden

Mijn naam is Nick van der Heijden. Ik ben 22 jaar en werk sinds eind januari officieel bij PinkRoccade Samenlevingszaken. Ik begon als stagiair waar ik het huidige servicemanagementsysteem analyseerde. Na mijn stage mocht ik blijven! Op dit moment richt ik mij vooral op het ondersteunen van de Servicedesk en behandel ik calls over iSamenleving.

Nick versus PinkRoccade

Volgens mij hebben we hier een match gevonden. Al vanaf jonge leeftijd vond ik computers en andere zaken die met ICT te maken hebben namelijk erg interessant. Nu mag ik een combinatie maken! Het samenvoegen van IT en het geven van een passend advies waar de klant voordelen van heeft is voor mij een perfecte combinatie.

Nick als hij niet bij PinkRoccade is...

Ik ben geboren in ’s-Hertogenbosch en heb heel mijn leven in Empel gewoond. Naast mijn werk bij Samenlevingszaken studeer ik nog. Ik volg de opleiding Business IT & Management op de Avans Hogeschool in Breda. Daarom werk ik niet fulltime bij PinkRoccade Samenlevingszaken. In mijn vrije tijd vind ik het erg gezellig om dingen te doen met vrienden. Een weekend weg, een avond stappen of een festival bezoeken. Daarnaast vind ik het ook belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen als persoon, zowel op school als bij PinkRoccade. Ik probeer hier tijd voor vrij te maken door bijvoorbeeld avondcursussen te volgen. Maar ook door veel te luisteren naar de ervaringen van collega’s om mij heen. Dit heeft mij tijdens de stage ook erg veel vooruit geholpen!

Hoe zie ik mijn toekomst?

Ik ben nu bijna 5 maanden officieel in dienst bij PinkRoccade Local Government bij Samenlevingszaken. Ik heb het nog steeds enorm naar mijn zin! Ik ben benieuwd welke uitdagingen er op mijn pad komen in de komende periode. Maar ook hoe ik mijn ontwikkelde kennis en kwaliteiten kan blijven verbeteren. Ik heb er heel veel zin in!

 

Deel via: