Direct naar de content
icon search white
20 september 2017 - Nieuws

Interview met Julian Cissen

Mijn naam is Julian Cissen en ik ben sinds 28 augustus 2017 werkzaam bij PinkRoccade Samenlevingszaken. Na een gevarieerde studieloopbaan, en een leuke en uitdagende stageperiode bij PinkRoccade, heb ik gekozen om mijn carrière bij PinkRoccade Samenlevingszaken te starten.

Persoonlijk

Ik ben geboren in Nijmegen, maar ben al heel mijn leven woonachtig in een klein dorpje in Brabant. Momenteel woon ik bij mijn ouders, maar ik ben van plan op korte termijn in een eigen appartementje te gaan wonen. In mijn vrije tijd speel ik video games, of bordspellen met vrienden of familie. Daarnaast volg ik Formule 1 en kijk tv-series.

Zakelijk

Na het behalen van mijn havodiploma, ben ik de studie Business IT & Management gaan volgen in Breda. Tijdens deze studie heb ik de minor Innovatiemanagement gevolgd, waarbij ik bij verschillende bedrijven een kijkje mocht nemen. Na deze minor heb ik stage gelopen bij PinkRoccade Samenlevingszaken als servicedeskmedewerker. Tijdens deze periode heb ik een intern onderzoek gedaan en ben ik mee geweest op consultancy. Ten slotte ben ik afgestudeerd bij een software leverancier die zich specialiseert in maatwerk ERP pakketten. Hierdoor heb ik mij goed kunnen oriënteren. Ik heb gekozen voor de consultancy richting bij PinkRoccade. Ik kijk uit naar mijn loopbaan bij PinkRoccade Samenlevingszaken en hoop veel nieuwe en leuke ervaringen op te doen!

Julian Cissen
Young Professional Samenlevingszaken

Deel via: