Direct naar de content
icon search white
21 september 2017 - Nieuws

iFinanciën van start met gemeente Stein en bestuursdienst Ommen-Hardenberg

In de zomerperiode is de ontwikkeling van iFinanciën gestart. Gemeente Stein en Bestuursdienst Ommen-Hardenberg zijn de kwartiermakers. Samen met ons ontwikkelen zij een softwareoplossing voor het volledig automatiseren van het crediteurenproces en het versterken van de budgetinformatievoorziening. De gezamenlijke start vormde een goede reden om een taart aan te snijden!

Het financiële proces vereenvoudigen en tegelijkertijd meer in control raken. Daar geeft iFinanciën invulling aan. Er liggen veel kansen op het gebied van inkoop en de crediteurenadministratie, waaronder 55% tijdsreductie in het factuurproces. Goed sturing geven kan met actuele cijfers. Om als gemeente een goede koers te kunnen inzetten, is het van wezenlijk belang dat er gegevens zijn die direct laten zien waar het mis dreigt te gaan. Hiermee kan een bestuurder tijdig bijsturen om de doelen daadwerkelijk binnen de gestelde kaders te behalen. Hoe dit kan? Door budgethouders goed te faciliteren in hun werk. Dat kan met een optimaal proces, een verplichtingenadministratie en real time inzicht. Met iFinanciën ontwikkelen de kwartiermakers een oplossing waarmee dit werkelijkheid wordt.

Foto Smart Finance.jpg
Taart bij Bestuursdienst Ommen-Hardenberg!

Naar verwachting komt iFinanciën begin 2018 beschikbaar.

Meer weten over iFinanciën?
Neem contact met ons op Julius Haagh, Product Manager Financiën & Services.

Deel via:

‘Mijn doel is om samen met de klant en ons team oplossingen te realiseren die de gemeente optimaal ondersteunen bij haar eigen doelen.’

Julius Haagh, Product Manager Financiën & Services
pinkroccade_Julius_Haagh_041_AS.png