Direct naar de content
icon search white
13 maart 2018 - Nieuws

iFinanciën helpt om rechtmatiger en doelmatiger in te kopen

Door het vastleggen van de inkoop aan de voorkant van het financiële proces krijg je inzicht in de verplichtingen, beter budgetbeheer en snellere betaling van je facturen. De interne organisatie is daardoor meer in control en de crediteur is tevreden door snellere betaling van de factuur. Hoe dat precies werkt in iFinanciën?

Het financiële proces vereenvoudigen en tegelijkertijd meer in control raken. Daar geeft iFinanciën invulling aan. Er liggen veel kansen op het gebied van inkoop en de crediteurenadministratie, waaronder 55% tijdsreductie in het factuurproces.

iFinanciën, gebaseerd op SAP S/4 HANA, kenmerkt zich door eenvoud, gebruik van apps, self service en integrale analysetools. Medewerkers en budgethouders krijgen via hun eigen dashboard realtime inzicht in de financiële stand van zaken en hebben zelfs een doorkijk naar de verwachte ontwikkeling.

Wil jij een demo op locatie?

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op voor een afspraak.

Deel via:

‘Mijn doel is om samen met de klant en ons team oplossingen te realiseren die de gemeente optimaal ondersteunen bij haar eigen doelen.’

Julius Haagh, Product Manager Financiën & Services
pinkroccade_Julius_Haagh_041_AS.png