Direct naar de content
icon search white
19 juli 2022 - Nieuws

Huizen bouwt mee aan Werk in iSamenleving

Een applicatie doorontwikkelen, doe je niet vanachter je bureau. Gemeente Huizen nodigde ons uit. We leerden meer over hun werkprocessen. We bouwen samen verder aan een applicatie voor al onze klanten.

We waren te gast bij gemeente bij onze innovatiepartner gemeente Huizen

Hier kregen onze collega’s een kijkje in de keuken. Gemeente Huizen liet ons zien hoe zij iSamenleving gebruiken met betrekking tot Werk (en Inkomen). Ze inspireerden en wij toetsen de behoefte voor nieuwe functionaliteiten op het gebied van Werk in iSamenleving.

Door werkprocessen te zien, weten we waaraan ontwikkelingen in onze software moeten voldoen

We haalden waardevolle informatie uit het kijkje in de keuken. Door meer te weten van hun werkwijze, weten we beter waaraan onze ontwikkelingen moeten voldoen.

Hoe minder documenten, hoe beter de managementinformatie

Om de werkwijze te optimaliseren onderzoeken we de komende tijd samen hoe ze beter met de inhoud van documenten om kunnen gaan. We werken toe naar het vastleggen van de informatie over een klantprofiel Werk in de Situatie & Analyse app.

Het was al met al een leerzame dag

Niet alleen leerden we over de werkwijze van Huizen, maar we leerden ook van elkaar. Daarnaast vonden we het vanuit beide kanten leuk om 'in het echt' kennis te maken.

Bouw je mee aan Werk in iSamenleving?

Wil je samen met Huizen en WerkSaam verder bouwen aan het onderdeel Werk in iSamenleving? Neem contact met mij op via Lotte.Spekking@pinkroccade.nl.

Deel via: